Архив

< Май 2014 >
П В С Ч П С Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 29 30 31  

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

Един от всеки четерима души в света в някакъв период от живота си развива психично

Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

Една от най-добре пазените тайни на България са мистериозните тунели, а и цели

Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

Вгледай се в миналото и ще разбереш, къде е началото ти и накъде си се запътил...

Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Точно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

  • Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

  • Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

  • Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

  • Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

ap - dnevnicite01Книгата на Калина Паскалева излиза на българския книжен пазар.

Издателство „Апостроф“ публикува „Дневниците на една курва“ от журналистката, чието име от години гастролира в медийното пространство. За тази книга се говори много преди появата й. Историите в нея са също толкова провокативни, колкото и тези за авторката, с разликата, че първите са достоверни. „Дневниците на една курва“ съдържа неподправени разкази за грозната истина, прикрита с много грим, лъскави атрибути на привидния успех, пари. И онази крива усмивка на една красива жена, научила истината за живота по особено жесток начин - докато е вярвала в любовта или се е спасявала от мизерията. Мутренски купони, властни мъже, манекенки, плеймейтки, лица от кориците, сводници, босове и спортни звезди, наркотици, престъпления. В тази книга има по много от всичко.

Историите са написани по действителни случаи. В тях няма романтика, нито сладникави думи за любов. Някои са написани с кръв, други с ярко червило. Част от тях ще ви накарат да се изчервите от срам, други ще събудят възмущение и дори гняв. Те далеч не са просто истории за секс, а разкриват дълго прикриваната истина за ситуацията в държавата ни, която още лекува белезите на прехода. Това е история за възхода и падението. В нея се разкрива как се организират престъпни схеми, как се става телевизионна звезда само за една вечер, какво и колко ти струва да си на кориците на списанията. Всички персонажи в книгата представляват събирателни образи от нашето съвремие. Всяко припознаване в някой от героите може да е плод единствено на гузна съвест.


ap - dnevnicite02От тази книга ще научите как ухажва Маргина. Това е първият откровен интимен разказ за митичния и страховит бос Красимир Маринов, като блян на стотици жени. Истината за това какви любовници са били Димата Руснака и Тони Клюна, както и някои от най-скъпоплатените футболисти у нас. Какви подаръци е правел Жоро Илиев и на кого. Колко плахо момиченце е била в миналото си най-коментираната днес плеймейтка и какъв е истинският статут на много от актуалните манекенки и именити певици.

 
Главната героиня от историята, на име Мария, е с много лица, всяко от които е реално. Тя е окрупнен образ на всички онези момичета, с които мъжете изневеряват. Хиляди желаят да са на нейно място, да носят най-модерните дрехи, скъпи аксесоари и да карат най-бързите спортни автомобили. Блясъкът й заслепява всички останали и предизвиква тяхната откровена злоба. Тя и жени като нея вечерят на определени места и никога не си плащат сметката. Ресторантите, в които я водят, са изискани и скъпи, а тя е жадувано украшение на всяка маса. Косите си прави в определени салони, гримират я най-известните гримьори. Тя и приятелките й са любима тема на медиите. Мария е онази жена, от която всяка друга се ужасява, а всеки мъж пожелава.


Отвъд бляскавата страна на този завиден живот, Мария е била момичето, което мутрите са „поръчвали“, което дилъри са продавали, което сводници са преследвали, на което почтени бизнесмени и известни личности са плащали за секс, докато на екрана се усмихват и разказват за щастливия си семеен живот. Тя е момичето, което познава тъмната страна на много мъже. Удряла е и е била удряна. Забърквала се е в истории с фатален край. Покривала се е за дълго и много пъти е пожелавала смъртта си.
Докато се забавлява или просто оцелява, Мария ще ви разкрие едни от най-шокиращите и скандални истории от малките часове на денонощието в най-лъскавите столични заведения. Нейните разкази едва ли ще се изчерпят със стотина страници, защото „Едно е сигурно – българският мъж винаги ще има пари за курви, наркотици и чалга“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Търсене/ Search

yarasport.com

kakavida.com