Архив

< Януари 2017 >
П В С Ч П С Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Българска история

Побитите камъни слънчев календар или останки от древна цивилизация

"STONES FIRSTЗа тези мегалити започвам да си мисля, че не са по силите дори на човешки

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ На какъв език е говорил Исус Христос?

frige1 Nemrut DagiПреди около 7500 години, след Потопа, от бреговете на Черно море български

Прочетете още...
 
"Масонските" знаци в манастирите и църквите на България/ Част I

cross mТайнствени символи са разпръснати из българските храмове - звезди, луни,

Прочетете още...
 
Сензацията на XXI век ще е България!/ Тайнствените космически рисунки в българските църкви

Преображенски манастир - Цанко ЛавреновЕдна новина е на път да разтърси света на световните уфолози! В България има не една, а 

Прочетете още...
 
Ватикански заговор и кървави тайни, потулени зад смъртта на българския император Калоян

Bulgaria under Kaloyan1Бил ли е Калоян богомил? Кой е имал най-голям интерес да убие българския 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

templariosrezandoqw8ib1Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Проклятието на Черния папа

Untitled-1 copy copyВсе повече са доказателствата, че ние, българите, сме в основата на световната

Прочетете още...
 
Мистериозната гробница на Бастет в Странджа планина пази знания за България и света

BASSETСтранджа е може би най-странната ни и мистериозна планина. Учените предполагат,

Прочетете още...
 

Популярно

Доц. д-р Георги Нехризов: Древната келтска столица Тиле е открита край град Николаево

Някога в древността на територията на България са живели келти и са имали свое

Прочетете още...

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

Един от всеки четерима души в света в някакъв период от живота си развива психично

Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

Една от най-добре пазените тайни на България са мистериозните тунели, а и цели

Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

Вгледай се в миналото и ще разбереш, къде е началото ти и накъде си се запътил...

Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Точно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

  • Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

  • Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

  • Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

  • Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Untitled-1BB smalАко искате да видите как са изглеждали лицата на извънземните - елате в България!

На планетата Земя са намерени хиляди загадъчни рисунки и артефакти, има мистериозни явления, случили се по различно време и на различни места, но всички те са обединени само от едно - засега за тях историците нямат логични обяснения, а науката не може да докаже земния им Untitled-1BB smalпроизход...

Знаем, че древните траки, египтяни, маите, инките и всички древни народи пазели предания за НЛО астронавти, посещавали Земята преди време. Преди около 12-14 хил. години според египтяните - времето преди големия ледников период. Всички те ги смятали за богове, защото за древните хора тяхната техника, познания, възможности и науката изглеждали като чудеса.

Тези богове дошли от звездите, сияещи в светлина и сила, дали на хората познания и мъдрост, много от които оставили спомени в легендите и преданията им.

Навсякъде по света има артефакти, строежи, рисунки, но как всъщност са изглеждали астронавтите? Съвсем ниски, подобно рисунките от Китай, или гиганти с издължени черепи като мумиите от Сибир? 1 14Човекоподобни или с безплътно издължени лица и черти?

 

Единствената страна, в която има десетки статуетки, странно разпръснати по цялата й територия, сякаш тези неземни същества са живели по тези земи, е България!

 

Засега няма сведения за разкриване на толкова много артефакти от този тип в други страни. Има и друга особеност в българските "извънпланетни" образи - те за разлика от находките при майите и инките , и особено при ацтеките, които са внушителни, озъбени и зловещи - при българските те изглеждат топли и сърдечни, дори усмихнати.

 

Забележете също, че повечето от "космическите" фигури са с липсваща изобразена уста и уши или на тяхното място има само дупчици - колко странно е това, нали? Но извънземните със сигурност нямат нужда от уста и уши за да комуникират - ние знаем, те владеят телепатията!

 

Изумяващ е и фактът, че на една сравнително малка територия, но почти във всяко населено място, като Варна, Пловдив, Бургас, София, Дуранкулак, Разград, Хасково, Ямбол и мн. др., са открити древни иsp.-OtechestvoДолнослов, Пловдивско, България мистериозни статуетки - божества, изобразяващи непозната раса човешки същества (вероятно богове), на необичайно изглеждащи същества, дошли сякаш от друга планета... а може би наистина са от друга планета?!

 Въпреки грандиозните кражби на българското архитектурно наследство от всички завоеватели, минали през земите на България, въпреки разрушените и разграбени дворци и църкви от византийци и турци - така че почти е заличен периода на Средновековието й, в земите си тази чудна страна крие тайни и неразказани истории за сътворението на човечеството и света.

 

30 септември 2012

Пет копия на Земята открил телескопът "Кеплер"

 

Доста вероятно е през идната година да бъде открита планета, която е наистина подобна на keplerКосмическият телескоп "Кеплер"Земята. Ако това откритие наистина се случи, ще се промени напълно начинът, по който мислим за Вселената.

По данни на space.com намирането на подобна на нашата планета е само въпрос на време. На науката са познати стотици екзопланети, чиито размери и условия за живот се различават достатъчно от тези на Земята, за да могат да се класифицират като сходни на нея, но не и нейни двойници.

Този тип открития стават все по-чести в последните години. В интерес на истината, от 1995 г., когато астрономи откриват първата екзопланета, орбитираща около подобна на Слънцето звезда, са наблюдавани повече от 800 подобни тела.

В последните три години телескопът Kepler-MorningStarКеплер е набелязал около 2 300 космически обекта, които вероятно представляват планети от земен тип и до днес около 100 от тях са потвърдени за такива. През 2013 се очаква 80% от оставащите под въпрос тела да бъда идентифицирани като планети, поне една, от които ще бъде достатъчно сходна със Земята, за да предлага условия за живот и за нас.17 октомвр. 2012
Три планети, на които може да има живот откри орбиталният телескоп "Кеплер"

 Anthropomorphic cult objects-БЪЛГАРИЯAnthropomorphic cult objects-Пловдив-Свиленград, България

След като космическият телескоп „Кеплер" - космически телескоп на НАСА, предназначен да търси 1 35земеподобни планети показа, че в Галактиката, между съзвездията Лебед и Лира има едновременно три земеподобни планети, идеята за древни космически кораби посещавали Земята, започна да придобива съвсем реален вид.

Става дума за небесните тела Kepler-62f и Kepler-62e. Те са малко по-големи от нашата планета.kepler1а

Според учените от изследователския център Еймс в Калифорния на тях има огромни океани, при това температурите позволяват водата в тях да не замръзва.

Kepler-62f и Kepler-62e се въртят около слънцеподобната звезда Kepler-62, която е разположена на 1,2 светлинни години от Земята.

Третата планета, открита от астрономите на НАСА Kepler-69c е най-голяма - 1,7 повече от Земята. И трите небесни тела се намират в центъра на т.н. „обитаема зона“, където температурата на повърхността на телата позволява да има вода в течно състояние, което е главно условие за възникване на живот.

Този телескоп, който струва 600 млн. долара, бе изведен в орбита през май 2009 г. Той наблюдава един сравнително малък участък от звездното небе, разположен в съзвездието Лебед, където се Mayan artifacts depicting aliensMayan artifacts depicting aliensнамират около 150 000 звезди.

Научният ръководител на проекта Уилям Боруцки смята, че в нашата галактика има най-малко 50 милиарда планети, като 500 милиона от тях може да са потенциално годни за живеене.

„Те не приличат на планетите от Слънчевата система. Покриват ги безбрежни океани. В тях може да съществува живот, но може ли той да породи технологична цивилизация? Животът на такива светове ще протича под водата, без достъп до метали, електричество или огън. Но все пак напълно е възможно безкрайната изобретателност на еволюцията да е извела живота на такива планети на технологично ниво, което да ни порази”, казва Лиза Калтенегер от Астрофизическия институт в Хайделберг, Германия.

Трите планети се намират в централната част на „зоната за живот” около Kepler-62, което ги прави прекрасни кандидати за ролята на най-земеподобните екзопланети, откривани до днес.su2hoШумерски статуетки19 Април 2013   
Европейски астрономи откриха екзопланета, двойник на Земята, в близост до Алфа Кентавър Б - една от най-близките звезди до Слънчевата система.

На новооткритата екзопланета едва ли има живот, тъй като температурата на нейната повърхност еthe lady of PazardzhikThe alien-god mader of Pazardzhik, Bulgaria/ извънземната богиня-майка от Пазарджик като тази на разтопената лава - 2 200 градуса по Целзий. При все това тя е най-близката двойница на Земята, открита досега, и е на разстояние "само" от 40 трилиона километра.
 
Небесното тяло бе открито от екип астрономи, воден от Ксавие Дюмюск от Женевската обсерватория. То дава надежди на учените, че и други екзопланети, подобни на Земята, могат да бъдат открити в близост до Алфа Кентавър, но този път в зона, способна да поддържа живот.

С помощта на спектрографа на Европейската южна обсерватория в Чили астрономите са могли да осъществят 450 измервания в период от 3 години. Благодарение на тях била идентифицирана екзопланета, която кръжала около Алфа Кентавър Б всеки 3,2 дни. Звездата е толкова близко до Земята, че може да бъде наблюдавана1 copy copy copyБившият министър на отбраната на Канада Пол Хелиър за извънземните в Южното полукълбо с невъоръжено око. Но пътуване дотам с използването на сегашните технологии би отнело десетки хиляди години. Това е най-близката до масата на Земята планета извън Слънчевата система, открита досега, която е само 1,1 по-голяма от нашата. Досега учените са идентифицирали 842 екзопланети, подобни на Земята.

 

Thinker from PlovdivThe thinker from Plovdiv, Bulgaria/ Мислителят от Пловдив, България

Антропоморфна глава открита в селищна могила ЮнацитеАнтропоморфна глава открита в селищна могила Юнаците,България/ Unacite, Bulgaria

 

Когато и бившият министър на отбраната на Канада Пол Хелиър, проговори за тайни документи свързани с извънземни, за 5 извънземни цивилизации с реален контакт на земята, за които той знае -това вече надхвърля фантастиката и се докосва до реалния живот.

 

Паул Хелиър отдавна говори за реалните контакти и дори успя да изнесе и покаже голяма част засекретени документи. Д-р Гриър направи филм за стотици хиляди долари от доброволните дарения на феновете си - "Сириус", който в момента обикаля интернет пространството по света и показва неопровержими доказателства за извънземни, пребивавали на земята.

 

Може би много малко време ни дели до деня, когато това ще е видимо за всички и ще има реални последици за живота на планетата.И така, въпросите, които отдавна чакат своя отговор:ПазарджикHuman or Alien? Pazardzik, Bulgaria/ Човек или извънземен? Пазарджик, България

1. Как първите жреци са "пътували" до света на Всеки отделен каменен блок е с обем по около 6 кубически метра и вероятно тежи около 125 тона1Всеки отделен каменен блок е с обем по около 6 кубически метра и вероятно тежи около 125 тонабоговете и колко стари са рисунките от пещерата Магура?

 

2. Как са преместени каменните блокове с обем по около 6 кубически метра и вероятно тежи около 12,5 тона до каменната мегалитна кариера недалеч от входа на пещерата Магура.

3. Кои са странните същества изобразени чрез култовите фигури, които са намерени на Антропоморфен предмет с култово предназначениеАнтропоморфен предмет с култово предназначение - Археологически музей Варна. Ранен халколит - първата половина на V хил.пр.Хр. Anthropomorphic cult objects - Archaeological Museum of Varna. Early Chalcolithic period - first half of the V millennium before Christ Hearth Tales I wonder if the vertical lines are related to other ancient works where the lines represented a veil worn by a shaman. Many did not have a mouth - but deities do not need a mouth to speak to us.

територията на цяла България? Изчезнала земна раса или извънземни същества дошли да дадат знанията си на българите?

4. Къде се намират Слънчевите двери, през които са преминавали в отвъдното душите на мъртвите?

5. Как траките са оформили и превозили на десетки километри каменен блок с тежест от 60 тона?

6. Има ли скрит извънземн кивот  зад каменните прегради в галериите на древния златен рудник край Перперикон?

7. За какво е служил скалният феномен Белинташ? Камъкът на знанието или „Умен камък” както някой го наричат.

8. Загадката на древния прабългарски календар -  повече от 6000 г. човечеството ползва един и същи модел на календара - матрица с неизменно делене на месеци и седмици. Как е бил направен? От къде древните прабългари са имали тези астрономически познания?... И досега няма научно обяснение и по-добър не е открит.

9. Какви тайни крие Гробницата на Бастет, открита в подножието на най-високия връх в българската част на Странджа – Градище? Саркофаг с древни познания? Кивотът, съхраняващ ценни познания за оцеляването на Земята? "Засега отговор няма - всички материали по експедицията били заключени в сейфа на бившия шеф на Главно следствено управление ген. Леонид Кацамунски, братовчед на придворния зограф на Людмила Живкова - Светлин Русев. В същото време, някак си много упорито,  от всички страни се мъчат да ни убедят, че няма нищо секретно и тайно около прочутото съкровище.


И докато споровете относно произхода и естеството на аномалната находка продължават, в недрата на българските земи продължават да се крият многобройни аномални следи във вид на рисунки, отделни предмети или цели постройки и съоръжения, носещи тайните на легендарни епохи на богове и демони, космически съзидатели и разрушители, достоен обект за изучаване от световните корифеи на теорията за палеоконтактите. Само част от тях са достигнали до очите на простосмъртните…


Известни с мистичната си слава на мощни контактни зони и необясними енергийни зони още от Ley Line Energy - The Pyramid CodeLey Line Energy - "The Pyramid Code" examines evidence that most of the ancient megalithic monuments were strategically placed to harness the energy of telluric currents, or "ley lines". It is a mystery how supposedly primitive peoples could have detected and mapped out these ley lines with such precision, and on such a large, global scale.дълбока древност са земите на България.

 

България, земя на мощни контактни и енергийни зони

Странджа планина, централна България по оста Казанлък - Габрово - Велико търново, земите на Източните Родопи, и още много други...


- Село Врата е единственото в България, което се намира до три природни забележителности - тракийското светилище Белинташ, Караджов камък и Кръстова гора. Заради причудливите скални образувания тук се носят легенди за кацащи извънземни кораби и живели някога великани.- Какво е Белинташ? Обсерватория на траките? Площадка за извънземни? Обиталище на великани? Пристан на Ноевия ковчег? Следите, вдълбани в камъка отвеждат и към тракийското племе беси и светилището им на бог Сабазий...Смята се, че ДолнославДолнослов-каменно медна епоха (енеолит) V - IV хил. пр. Хр. (7 000 години)-Археологически музей АсеновградБелинташ е Портал, вход към Шамбала, силно енергийно поле и своеобразна звездна карта.

Белинташ е скален феномен, извисяващ се на 1200 метра в Родопите. Намира се на около 60 км от Пловдив в района на селата Врата и Сини връх. Обвит е в мистика, което кара археолози и иманяри непрекъснато да се връщат там. Екстрасенси и търсачи на извънземни цивилизации разнасят робърт бовалРобърт Бовал чете позвездите тайната на БЕЛИНТАШ геологът д-р Робърт Шок.легенди за този връх. Учени пък казват, че всички тези твърдения са плод на дилетанти. От две години археолози от НИМ извършват проучвания - откриха останки от бронзовата епоха. 

 

Скалното светилище в древността е било по-значимо от Перперикон. То е обслужвало не само населението на Долнослав, но и целите Родопи и Горнотракийската низина, обяви археологът Борислав Бориславов. Откритите при сондажите находки потвърдили, че датира от V хилядолетие пр.Хр., което го прави едно от най-старите у нас.Местните го свързват с библейската легенда за Ноевия ковчег – по времето на потопа той акостирал до скалния феномен и от него се образували „халките“ върху платото. Други разказват, че там е било светилището на бог Сабазий, почитан от древните траки. Трети го свързват със свръхестествените му сили, с митовете за посещение от НЛО и предсказанието на Ванга. Според  пророчицата светилището ще разкрие мистериозните си тайни едва след като отнеме осем човешки живота.Изумителните познания за всемира на нашите предци се потвърждават и от проучванията на робърт бовал чете позвездите тайната на белинташспециалисти от Националния астрономически институт, открили върху каменното плато Белинташ на 30 км югоизточно от Асеновград “най-старата звездна карта в света” с предполагаема възраст до 7000 години. Върху три каменни тепсии древните инженери са “картографирали” всички познати на съвременната наука съзвездия във вид на изрязани в скалата ями, заобиколени от пръстени застинала лава.В началото на скалния масив се извисява обърната на юг ерозирала скала с форма на човешко лице, напомняща на египетския сфинкс. Монументът е наречен “Стражът на светилището”. Предполага се, че мегалитният комплекс е съграден от тракийското племе беси в чест на бога на живата природа Сабазий.


И днес очевидци уверяват, че в нощта над мистичното светилище често е забелязван странен селищната могила при древните солници край ПровадияСелищната могила при древните солници край Провадия/ странна идолна статуетакприпламващ огън и са прелитали големи светещи кълба в посока към Кръстова гора. Изследователи на Белинташ твърдят, че сакралното място е древна площадка за кацане на космически летателни апарати, а координатната мрежа, изсечена на скалата, служила за ориентир на пилотите.


Заключават, че Белинташ е бил скално тракийско светилище, функционирало още през XIII век Разцепване на каменни блоковеРазцепване на каменни блокове с помоща на ,,ледени клинове,,. Тракийско светилище Белинташ (Беглик Таш) (Приморско); 4-5 хил. години.преди Христа. Но привърженици на теорията за извънземна цивилизация твърдят, че наличието на множество ями в Белинташ, две от които са с дълбочина 2,45 м и диаметър 2,10 м, говорело, че са използвани именно от гиганти. Те служели за вани, в които се потапяли високите хора. Водата в тях е дъждовна и имала пречистващо действие. В своята книга "Белинташ - светилището на бесите" краеведът Никола Боев смята, че мястото е древна слънчева обсерватория.Други предполагат, че кладенците са астрономически "пособия" на траките. Те са три и представляват правилни цилиндри. Стените им са много гладки. Понеже платото представлява равна площадка, това подтиква уфолозите да смятат, че там може да са кацали космически кораби, ориентирайки се по изображенията, изсечени в скалата.


Екстрасенси са категорични, че мястото представлява силно енергийно поле. Хора със КартаКарта на планински светилища в Западните Родописвръхестествени умения лежат на скалите с часове, за да поемат космически послания. Потапят се в легенди, според които извънземни са спирали в Белинташ и са зареждали корабите си, за да продължат пътешествието си.


Краеведът Боев споделя, че мястото е прокълнато, защото е езическо. С настъплението на християнството, за да бъдат унищожени езическите остатъци, са били вдигани храмове. Там, където не е можело да бъдат построени, анатемосвали терена. На Белинташ няма нито една черква. А в района около Асеновград днес съществуват около 250 параклиса, доста от тях строени направо в скалите.Има и други теории за Белинташ. Изследователи смятат, че някъде в скалата е скрита древната библиотека със знания за траките. КАРТА2Районът бил обитаван от бесите. Херодот пише, че те са жреческо общество, носители на знания и опит. Владеели и храма на Дионис, който се намирал високо в планината. В центъра стояла жрица, която извършвала възлияние с вино и по височината на пламъците давала отговорите.Александър Македонски, минавайки на поход през Родопите, се спрял да се допита до тракийските жреци. От тях узнал, че ще завладее света. Затова оставил в дар златната си колесница някъде край Белинташ, разказва легендата.Точно там е намерена през 70-те години на миналия век сребърна оброчна плочка на Сабазий - бога на възраждащата се и умираща природа и на мъдростта. Сребърна оброчна плочкаСабазий, Сребърна оброчна плочка, БългариВ Белинташ са намерени модерни и анахронични строителни технологии, участващи в изграждане на древни светилища и гробници. Изключително странни съоръжения са “шприцованите” в твърдия риолит на скалното плато Белинташ два каменни кладенеца с радиус 80 см и дълбочина 180 см и множеството изкуствено издълбани дупки с еднакъв диаметър от 1 метър и максимална дълбочина 21 м със залято с олово дъно, открити върху скалистия каньон край с. Полковник Иваново, Добричко. Подобна мегалитна мистерия във вид на гладко изрязан в масивна скала кладенец с дълбочина 21 м и диаметър 3 м съществува и в археологическия комплекс “Сборяново” край Исперих.


Мястото е негативно, не само защото са убити толкова много хора след завършването на гробницата, но вероятно и заради защитите, поставени от древните. Когато отидох там, усетих съоръжението напълно капсулирано откъм публика и външна намеса.

 

Обектът съдържа своите тайни и това се чувства, но просто няма никакъв шанс към момента тайнатаКерамична антропоморфна фигураКерамична антропоморфна фигура/Нова Надежда, Хасковско, България/ Статуетката на богинята майка, която прилича на извънземно. Археолозите предполагат, че е била поставена на пиедестал и е била идол в голяма композиция, но все още се гадае какви са били ритуалите толкова векове назад през годините. да бъде разбулена. Самото място сякаш те гони и казва „Нямаш работа тук”. Възможно е да се Пловдив1Пловдив, Българиядължи на технология, излъчваща подобни вълни. Усещането ми съвпадна и с по-късно казаното от познати контактьори, че гробницата няма да разбули тайните си в близките 3 години и не е хубаво да се рови там. Някои хора казват, че не е излишно да измиеш обувките си от калта, която е полепнала по теб от това място, защото енергиите не са хубави. Точно затова не се препоръчва и да се седи там много.

 

Друг дълбоко впечатляващ факт е, че по това време Странджа, която е една почти обезлюденаBASSET планина, изведнъж се насища до немислими предели с авангардна наука – филиали на Института по ядрена физика. Институт по техническа кибернетика и роботика. Лаборатория за подводно заваряване. Институт по ботаника... Звучи като в научно-фантастичен роман! Но е факт – там, до Бастет! Защо? Струва си човек да се поразмисли.

 

Истината е, че каквото и да има под Градището, то продължава да си седи дълбоко под земята и не е далеч от ума, че дали ще бъде разровено, не зависи от София. Британските тайни служби имат достатъчно респектиращо реноме, за да допуснем дори и за миг, че ще развържат чувал, който не знаят как да вържат отново!


И от чужбина доста екстрасенси посещават мястото, за да се зареждат. Ако носите компас, ще светилища1 малкавидите как стрелките му "полудяват" там, защото силните енергийни полета са факт. Хора от близките села пък говорят за библейско предание.

 

Според него до този връх в Родопите стигнали водите на Потопа, а на металните халки в платото бил привързан Ноевият ковчег. В началото на 90-те години Ванга предрече, че Белинташ ще разкрие тайните си, когато там загинат 8 души. Засега двама са намерили смъртта си, поразени от мълнии.


И до днес местността е от най-големите загадки на Родопите. Историци и експерти развиват различни теории за значението на Белинташ.


- Странджа е една от планините в България, която крие много тайни в себе си. Намира се в югоизточната част на страната и продължава в съседна Турция. Някои изследователи казват, че свършва в Константинопол (днешен Истанбул) със 7 хълма, върху които тамошната тракийска цивилизация започва своя живот 6 в. пр.НАДПИС НА СТЕЧКА-СТЕЛА"...Небето лежи в мен. Узнах това едва, когато легнах между звездите..." Надпис на стечка-стела н.е. Първият замък е изграден на първия хълм, който впоследствие се превръща в Магнаурската школа, където е учил и Боян Мага (който дава импулса за създаване на богомилството). В западната част на Константинопол и до ден-днешен съществуват т.нар. тракийски врати и тракийски площад, а повечето императори са били с български или тракийски имена, което ясно показва потеклото им.Тук легендите са преплетени с фактите, а науката – с мистицизма.

Не подлежи на никакво съмнение обаче, че околността е пълна с разкрити и неразкрити тракийски светилища и съоръжения, някои от които могат да бъдат датирани още от атлантско време. Данните показват, че много е ограбено от иманяри през вековете; тази планина е пазила много съкровища и злато, но това само води на размисли, че има и много останало неразкрито, дълбоко скрито в недрата на земята.536229 253753471443669 619774489 nДревен български ритуал призив към боговете


По всичко личи, че целия район в древността е бил пристанище за фракция от оцелелите след катаклизма атланти, които разпръскват културата си сред местното население, което било траките. Интересен е фактът, че именно в Странджа са откривани кости на гиганти, които веднага са потулвани, както това става с всяко подобно нещо навсякъде по света – нещо, за което си има специални екипи. Тези сведения достигат до нас тихомълком от приятели археолози.
- Гробницата на Бастет, открита в подножието на най-високия връх в българската част на Странджа – Градище, удивлява и до днес всички, посетили местността? КаквоAmon - Reкрие тя? Саркофаг с древни познания? Кивотът, съхраняващ ценни познания за оцеляването на Земята? Засега не знам - всички материали по експедицията273Людмила Живкова и Индира Ганди били заключени в сейфа на бившия шеф на Главно следствено управление ген. Леонид Кацамунски, братовчед на придворния зограф на Людмила Живкова - Светлин Русев, но странно проклятие се стоварва на всички, дръзнали да се докоснат до откритието.


И до ден-днешен, местните жители твърдят, че щом доближат до мястото, усещат силно негативно енергийно излъчване. Необяснимата енергия е била засечена и със специални уреди от изследователския екип на Живкова в началото на 80-те.

 

Според работилите по проекта лъчението идва от вътрешността на връх Градище. Именно с енергийното излъчване те обясняват и доста големия терен със странна симетрична форма, върху IMG 5972който не никне трева. Площта стои оголена, въпреки че почвата е плодородна.

Първа жертва на прокобата стават войничетата, копали мистериозното съоръжение.

През фаталната 1981 г. се случват още много прокобни неща. Групата се връща в столицата, за да анализира находките, но точно преди да замине отново, дъщерята на Първия внезапно умира.

След кончината й екипът остава без покровител. За да могат да продължат разкопките, племенницата на Ванга – Красимира Стоянова, се обръща за съдействие към тогавашния министър на минералните ресурси инж. Стамен Стаменов. Той им обещава хора и техника, за да стигнат до дъното на нещата. На 26 август групата отново е в Малко Търново. Едва слезли от колата, към тях се затичал кметът на градеца: „Инж. Стаменов е починал!”

Бившият шеф на служба „Културно наследство” Кръстю Мутафчиев сънувал страшен сън: от тялото му се вдига пара, а над него се вие орел. Той го приел като знак да спрат работата, ако искат да останат живи. (Хората от експедицията, открила гробницата на Тутанкамон, също разказвали, че сънували огромен орел над главите си, а после се разболявали от странна болест).

През същата година архитектът, разучил и трасирал терена за разкопките, катастрофира и няколко Кръстю МутафчиевКръстю Мутафчиев пред гроба на Великия Рьорих заедно със сина му и със Санямесеца е между живота и смъртта.

През март следващата година се образува съдебен процес по обвинение в присвояване на държавна собственост, по който един от обвиняемите, заедно с бившия зам.-министър на външните работи и генерал от Първо главно управление (ПГУ) на ДС Живко Попов, е и Кръстю Мутафчиев.

 

Осъден е на 15 години лишаване от свобода, от които осем прекарва в Пазарджишкия затвор. Над цялата история ляга тежкото клеймо „Строго секретно! Държавна тайна!” и онези от участниците, които не попадат в затвора, млъкват за дълго.

 

Преди да почине от рак, Мутафчиев разкрил, че проклятието на саркофага погубило и най-близкияРежисьорът Стефан ХаритоновРежисьорът Стефан Харитонов заедно с дъщеря си Александра Гюзелева-Шани му приятел – режисьора Стефан Харитонов, съпруг на известната актриса от Народния театър Жоржета Чакърова. Той го поканил да заснеме първия филм за загадъчното погребално съоръжение, без да подозира, че обрича приятеля си на мъчителна смърт. Няколко години по-късно Харитонов вдига температура 41 градуса, започва да бълнува и изпада в безсъзнание. Официалната диагноза е инсулт, но Кръстю Мутафчиев е категоричен, че режисьорът е станал жертва на „фараонската болест”.

 


Безброй са въпросителните и загадките около светилището на древноегипетската богиня-котка Бастет недалеч от Малко Търново, в чиято утроба според покойната пророчица Ванга се намира гроб на принцеса, държаща в ръце жезъл от извънземна материя и чиито разположени в съседство два соларни кръга от необработени каменни блокове според архитект Мариана Везнева са излъчвали психоенергии, достатъчни да привлекат дори космически кораби.


Когато в нощта на 10 срещу 11 април 1981 г. петчленен екип изследователи, ръководен от видния историк и археолог Кръстю Мутафчиев се разполага в близост до мегалитната мистерия, той става свидетел на истинско технологично “чудо” от древността. В мига, в който луната застава в една осева линия със западната стена на обекта, вархитект Мариана ВезневаАрхитект Мариана Везнева горната част на стената заблестява фосфоресцираща светлина, която постепенно приема контурите на седнала в кресло мъжка фигура.


Малко по на юг се очертава втори силует на хуманоид, а накрая изникват и контурите на човешка уста с беззвучно движещи се устни. По-късно шокираните очевидци откриват на мястото на поява на силуетите няколко соларни кръга, оформящи триъгълник. Кръстю Мутафчиев предполага, че феноменът се поражда от маяк, проектиращ холографски изображения при определени условия. Но кой е бил способен да го сътвори по непонятен и за нашето съвремие начин още преди хилядолетия?Най-сериозното доказателство за палеоконтакти по българските земи сега лежи запечатано с тонове бетон в т. нар. “царичинска дупка”. Дали в земните недра край костинбродското село Царичина се крие гроб на хуманоид - прародител на човечеството, маяк, приемащ послания от отдалеченото на 11 000 светлинни години космическо тяло SS 433 или дори информационен фонд с биографията на земната раса и “рецептата”, по която генните инженери от звездите са сътворили Хомо Сапиенс?


Всяка от тези версии изглеждаше екзотична, шокираща и отдалечена от здравия разум, но не и 1237910658 3 xmЛюдмила Живковаслед прокопаването на сто и осемдесетте метра в земната твърд между 1990 и 1992 г.


Високопоставени участници в осъществената от военното министерство операция “Слънчев лъч” разкриват, че опитите за проникване в сърцевината на мистерията са били преустановени и засекретени след срещи със загадъчни снопове силна светлина, невидими бариери и продължаващи в бездната ужасяващо гладки тунели с издълбана върху тях непозната писменост.

 

Знаменателен е и фактът, че от векове районът около изкопа проявява всички признаци на преходна зона, портал към други светове и измерения - загадъчни сияния, светещи тела и дори присъствие на миниатюрни зеленикави хуманоиди.

 

Аномалните събития зачестяват след началото на разкопките и до приключването им са регистрирани 15 прояви на НЛО. Участниците в разкопките са ужасени от появата в нощното небе на пулсиращи светлини с дължина няколко десетки километра, съпроводени от огромни облаци белезникав дим, Bastet kartaкоито бавно се спускали зад височините.


Страховито било впечатлението и от внезапното изникване северно от изкопа на сканиращ местността светлинен лъч с мощността на прожектор от противовъздушната отбрана.


Материалните доказателства за съществуването на некропола, които останали в България били иззети от тайните служби и заключени в секретен сейф в бившето Главно следствено управление. За тях е знаел само генерал Кацамунски.- Световноизвестната руска парапсихоложка и ясновидка Елена Вакуленко твърди, че извънземни същества от съзвездието Плеяди са посетили Балканите още по времето на Атлантида, а техните ясновидка Елена Вакуленко Елена Вакуленкопотомци са маите и прабългарите. тя определя енергийното поле на България като "уникално", а местността "Люляците" като невероятно мощна контактна зоона, подобно на местността на платото "градище"

 

- Руският математик Владимир Пахомов, заместник-директор на Института за физико-технически проблеми. Автор е на над 50 научни статии, твърди, че е бил поразен от  матрицата на "ВечнияVladimir-Pahomov- 1ВЛАДИМИР ПАХОМОВ: ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА БИЛИ ТУК И СА НИ ОСТАВИЛИ КАЛЕНДАР-МАТРИЦА Владимир Пахомов е роден през 1943 г. в Ярославъл. Завършва Механо-математическия факултет на Московския държавен университет „Михаил Ломоносов“. Професионален математик е. Работил е в Обединения институт за ядрени изследвания. Служил е като офицер в Космическите войски на бившия СССР. Бил е заместник-директор на Института за физико-технически проблеми. Автор е на над 50 научни статии. Руският учен твърди, че е открил кода за достъп към шифър, оставен на Земята преди повече от 6000 г. Изследователят е убеден, че при нас са дошли извънземни и като подарък са ни оставили календар. И са кодирали в него своето послание, но по такъв начин, че то да може да бъде разчетено само от хора, достигнали определена степен на развитие. Това време е настъпило. Математикът смята, че е открил древен информационен обект – матрица, която има невероятни, дори за днешните представи характеристики. Специалистите по информационни технологии ще разберат – в матрицата е използван оригинален метод за цифрово кодиране. Той е толкова добър, че позволява да се съхраняват в цифров вид данни за триизмерни изображения. календар", открит на стената на Софийския събор в Киев. С нейна помощ може лесно да се определи как е изглеждал или ще изглежда календарът през всяка една година. Да се разбере след 100 години в какъв ден ще се пада рожденият ви ден например.
Именно с помощта на древната матрица Пахомов е разчел посланието. Става дума за таблица на кирилица от ХIII в., която ученият е открил на стена на Софийския събор. Използвайки я Пахомов е започнал разшифроването на криптограмата.

 

Математикът смята, че е открил древен информационен обект - матрица, която има невероятни,  дори за днешните представи характеристики. Специалистите по информационни технологии ще разберат - в матрицата е използван оригинален метод за цифрово кодиране. Той е толкова добър, че позволява да се съхраняват в цифров вид данни за тримерни изображения.По мнението на изследователя, в структурата на календара са включени високо развити математични и астрономични знания, далеч превъзхождащи всичко, което би могло да принадлежи на древните цивилизации.

 

"Вечния календар" на Киевския Софийски събор е от 13 век и представлява таблица-матрица от 28 клетки. Всичките са обозначени с букви, символизиращи дните на седмицата: от понеделник до неделя, с които трябва да започва годината на цикъла, за всичките 28 години.
От тази матрица, състояща се от 7 реда и 4 колони, Пахомов започва да извлича информация. Той поставял по определен алгоритъм съотвестващите на дните на седмицата числа от календарите за различни години. Една след друга се получавали други матрици.Всичките седем небесни тела (толкова, колкото са били известни на древните астрономи) билиVladimir-PahomovВладимир пахомов умира на 17 ноября 2007 г.,от захарен диабет вградени в т.нар. "Халдейска редица", т.е. подредени по реда на нарастване на видимата скорост на движение на тези тела по небето. Точно в този ред са и дните на седмицата, започвайки с неделя, денят на Слънцето.
Можем да се досетим: първото нещо, което изчисли компютърът, беше информацията за Халдейската редица, но не проста, а с неизвестни досега подробности.

 

- Откритият от машинния инженер Роман Генчев череп на хуманоидно същество с предполагаем извънземен произход заедно с метален предмет с елиптична форма в Източните Родопи край Асеновград на 21 май 2001 г. предизвика сензация сред представителите на сериозната наука.

 

Секретната мисия на офицера от SS Ернст Шефер, австрийския алпинист Хайнрих Харер и германския посланник Бекерле

Малко преди началото на втората световна война върхушката на SS в Германия изпраща Ернст ШеферЕкспедицията на Ернст Шефер в Тибет през 1939 г.експедиция в Тибет с цел изучаване на рунически и санскритски текстове и установяване контакт с митичната Шамбала.

Командир е Ернст Шефер, в състава й участва и австрийския алпинист Хайнрих Харер. В резултат експедицията се завръща с пълен комплект от тибетски будистки текстове "Кангюр", в които пре-любопитно, като "Портала към Шамбала" индиректно е била упомената и България, естественно не с нейното име, а като "Високата земя на Одрисите".

В следствие на това, малко по-късно (вече през войната ), германския посланник Бекерле посреща тайнствен емисар на SS в София, който почти не отсяда в столицата, а с когото заминават директно от летището за... Рила, и по-конкректно към "Бъбрека" на Седемте Рилски езера. Колата до Чам Кория шофира сам Бекерле с госта си без други придружители. Отсядат в скромна спомагателна хижа към царската резиденция под връх "Дено" без излишни удобства и показност и след двудневен престой емисарът е отлетял обратно за Германия.

Какво са си говорили и каква е била целта на посещението, никой не знае - според устната заповед на Химлер, да не се води документация (учудвщо за педантичните германци ) е останала в доклада лично до Хитлер с гриф "съвършенно секретно", който по-късно в края на войната попада у американците, но... не целия - част от ss-expedition-tibet-ernst-krause-beim-filmenЕкспедицията в Тибет/ SS expedition Тibet Ernst Krause Beim filmenархива е била унищожена. Все пак тези пре-любопитни материали са засекретени и едва ли скоро ще видят бял свят, ако "братята" американци не направят жест да хвърлят повече светлина към "Портала на Шамбала" (или на единия от тях ), който се е дай Боже , намирал в България...

 

СТАРГЕЙТ В ПИРИН. КИВОТЪТ Е СКРИТ В РИЛСКИТЕ ЕЗЕРА

- Рилските езера. Дан Буриш (известен още и като Дени Крейн, "Тайните на звездните порти") Дан БуришДан Буриштвърди че е работил за Ареа 51. Той казва че във Пирин в България има старгеит, една от 60те по света... някъде в Седемте рилски езера е скрит - КИВОТЪТ.  Това било тайна адска машина, тайно оръжие за масово унищожение. Никой не знае какво точно представлява и какви са реалните мащаби на силата му. Според запознати само едната половина от адската машина се намира в България. Въпреки това, тя е достатъчни мощна, за да унищожи цялата планета.Други твърдения са, че в областта на седемте Рилски езера е скрит Старозаветния Кивот - ядрен реактор за производство на хранителни вещества?


Четиридесет години продължило скитането на древните евреи в мъртвата пустиня и през годините, пълни с трудности, хората носеха тежката кутия - Кивотът на Завета. Очевидно е, че той представлява за тях голяма стойност. Какво се съхранява там?

 

От Библията знаем, че по време на срещата на Моисей с Бога на планината Синай, Господ казал на1 6 пророка да направят кутия с определени размери. Когато тя е направена и донесена до върха на Синай, Бог я пълни с нещо. И, както изглежда е нещо много важно за хората, защото те не биха могли да се разделят с него, въпреки значителното тегло, което се увеличава и от позлатата, която покриваше ковчега от всички страни.


За съдържанието на Ковчега Библията нищо не казва, така и теолозите са разделени по този въпрос. Някои вярват, че Кивота е преносимия престол на Бога, а другите - хранилище на някои важни реликви. В Библията се казва, че евреите го носят, защото е заповядано от Бога. Това е всичко. Все пак, целта на тази команда не е ясна - в дългите изтощителни странствания и допълнително тегло ?

1 11

Двете половини от оръжието пък имат силата да заличат галактиката. Именно това търсят извънземните.На оръжието има нарисувано символично изображение – усмихнато лице. То символизирало нашия създател – извънземен хуманоид, сътворил човешката раса по свое подобие. Според „Просветлените” именно извънземните са първите заселници на Земята. Те са създали човечеството и днес те смятат даTransfiguration of Jesus1Боянската църква, България го унищожат.

 

КОСМИЧЕСКИТЕ СЪТВОРИТЕЛИ РИСУВАНИ ВЪВ ВРАЧАНСКИТЕ ПЕЩЕРИ

- Врачанските планини. В началото на юни 1972 г. изследователят Райко Сефтерски проучва предоставени му от двама специалисти от Института за български език при БАН 160 фотоснимки на изображения от врачански пещери. Най-късните рисунки, носещи следи от религиозни култове и всекидневни битови сцени, датират от периода ХІІІ-ХVІІІ век след Христа.Сред най-стария културен пласт, датиран между ІV-то и ІІІ-то хилядолетие преди Христа, г-н ВРАЦАВрацатаСефтерски забелязва мотиви, които по думите му “стоят извън битието на предшестващите ни етнически културни пластове”. Той отъждествява странните рисунки с космически технологии и различава на една от графиките, издълбани с тънко острие, излитаща ракета с контейнер и приземяващо се парашутоподобно съоръжение с въжета, възел и товар. Друго изображение интерпретира като радиолокаторно направляващо съоръжение с вертикални и хоризонтални антенни устройства и два вътрешни петоъгълни прибора.Г-н Сефтерски открива и композиция на загадъчна писменост, издълбана върху едрозърнестия пясъчник на скалата и рисунки-таблици, които според него наподобяват рисунки Магурата врачански планиниРисунки в пещера Магурата във врачански планиниелектронноизчислителни схеми. Изследванията показват, че графитните изображения, подобни на тези от с. Градешница (Врачанско) и с. Караново (Новозагорско), са едни от най-старите в Европа.

 

 Всички исторически открития разкриват една истина, която съвременните учени се опитват да скрият (или не успяват да разберат нейното значение) – културата на всички  древни цивилизации е била ориентирана спрямо звездното небе.

 

Всеки владетел, всеки жрец е знаел значението и влиянието на планетите, и е следял събитията, които се случват на Небето, познавали Anthropomorphic figurine copyAnthropomorphic figurine found at Tell Yunatisyte (Chalcolithic 4900 - 4100 BC). Now on display at the Regional Museum Pazardzhik, Bulgariaса космичният закон, че нищо не се случва на Земята, без за18а това да има знак на Небето. Тази истина е била добре позната на инките, маите, шумерите, египтяните, а както разбираме, въпреки  дълго критата истина - ПЪРВО на траките, обитавали нашите земи. Всяка култура, която поставя за свой приоритет развитието на Духа на човека има за приоритет изследването на връзката на човека с Космоса, със звездите, със Слънцето.

 

 Истината е толкова очевадна – тракийската, както и всички други древни цивилизации са били изградени върху знанието за взаимовръзките между Небето и Земята, човека и Природата. Това знание е преодоляло вековете е достигнало до нас и носи името Астрология – наука за словото на звездите!

 

КЪРДЖАЛИ - КОСМИЧЕСКА ГАЛАКТИКА ОТ ТИПА М

- Кърджали. Още по-древно е изображението върху ясписова плочка, намерена в района на Кърджали и датирана към VІ-то хилядолетие преди Христа, материалът за която се предполага, че1 39Амулет от нефрит,Кърджали/ ранен неолит, култура Караново I е доставен от Египет.


Различаваме мотив, който ни впечатлява с очевидната си прилика със спирална галактика от типа М 51. Нека припомним, че за пръв път човечеството научи за съществуването на галактиките през 20-те години на ХХ век във връзка с проучванията на отдалечени променливи звезди (цефеиди), извършвани от американеца Едуин Хабъл.

 

КОСМИЧЕСКИЯТ СВЕЩАРИ В "СБОРЯНОВО"

- Свещари. Могилните некрополи в резервата “Сборяново”. Знаци на боговете под купула Лудогорското небе. За изпреварили с хилядолетия достиженията на съвременната астрономия сборяновопознания свидетелстват и откритията в разположената край Исперих (Североизточна България) местност Сборяново. В резултат на обширни археологически разкопки и проучвания са разкрити над 150 тракийски могили, най-известната от които е тази близо до с. Свещари. След картографиране на това древно културно средище се оказва, че отдалечените точно на 1900 м помежду си над 150 могили са разположени така, че от птичи поглед се оказват земна проекция на 9 от видимите на нощното небе съзвездия. В “Археологическият резерват Сборяново” на площ от и над 200 квадратни километраAnthropomorphic figurine 1Anthropomorphic figurine found at Tell Yunatisyte (Chalcolithic 4900 - 4100 BC). Now on display at the Regional Museum of .Pazardzhik, Bulgaria Karta Sborqnovoонеколкократно са правени аерофотоснимки, от които става видно, че под Лудогорското небе върху тази българска земя все още има запазени около и над 300 могили, надеждно картирани и квалифицирани от археолозите като “тракийски надгробни могили”!


Тук се намира и най-голямата “тракийска надгробна могила” в Северна България – “Свещарската могила”. Пак тук се намира и най-голямата разкопана, проучена и консервирана могилищна гробница – в така наречената “Гинина могила”.

 

В това географско място са разкрити също ранно-византийска крепост, укрепено тракийско селище, средновековен кастел, едно неукрепено антично селище, върху което впоследствие се е настанило и съществувало голямо средновековно селище. Регистрирани са пътни артерии от античността със images copyзапазена каменна настилка.

 

Открит е по информация от местни хора античен кладенец в масивна скала с мегалитни размери – 21 метра дълбочина и 3 метра диаметър. По протежение на разкрития калдъръмен античен път са открити две каменни колони, които са маркирали пътя и са разположени една срещу друга от двете страни на пътя, като височината им над земята е била 3 м. които сега вече са унищожени, научавам от заслужаващия доверие исперихски историк Йордан Стефанов.

 

 

ЗАГАДЪЧНОТО ПЕТ ПЪТИ ПОВТАРЯЩО СЕ РАЗТОЯНИЕ ОТ ТОЧНО 1 900 МЕТРА

Й. Стефанов е автор и на твърдението, за удивителното повтарящо се пет пъти Археологически музей СофияDiscovery of 7000 years / Late Chalcolithic - V millennium BC / Archaeological Museum, Sofia - human head with highly individualized features. Находка на възрат 7000 години /Късен халколит - V хил. пр. Хр/, Археологически музей, София – човешка глава със силно индивидуализирани черти.загадъчно разстояние от 1900 метра, с което са обозначени началото и края на могилните некрополи и разстоянието от манастира “Демир баба” – “Свещарска могила” – “Гинина могила”.

 

Той е изказал за пръв път и хипотезата за необичайното разположение на могилите в отделни групи, които отговарят абсолютно точно на разположението на някой съзвездия в небето. В също време от публикациите на Й. Стефанов става ясно, че и друг изследовател е открил подобна “могилно-звездна”зависимост.

 

Астрономът Владимир Дерменджиев е разкрил в землището на съседното селище Завет, че и там могилите имат “астрономическа” конфигурация и като, че ли не е невъзможно да се направи някаква корелация с могилните комплекси в резервата “Сборяново”.

На обекта “Камен рид” съществуват тайнствени и уникални за страната ни, тъй наречени овални каменни фигури-съоръжения с планиран вход-изход. Грубо създадени и състоящиe3"Камен рид", България се от натрупани свободно необработени камъни с необяснимо защо израснало дъбово дърво в средата им.

Освен банални и почти инфантилни и незаслужаващи доверие и внимание научни предположения, досега няма никакво сериозно проучване и обяснение кой, кога, как и защо е направил тези кръгове-овали, които по-скоро имат форма на правилни елипсовидни фигури с дърво в средата.


От археолозите, занимаващи се с проучвания на “Сборяново”, са намерени и една великолепна статуя на Буда и статуя на богинята Кибела.Под небето на Лудогорието (Делиормана) има неща които освен, че стряскат със своето Prehistoric idol s.Voditsa PopovoPrehistoric idol s.Voditsa, Popovo-Праисторически идол от с.Водица, Поповскопредназначение, създаване и цел, по някакъв странен начин кореспондират с небезизвестните хипотези на още по-небезизвестния Ерих фон Деникен. Запознатите с неговото творчество знаят, че той застъпва и защитава становището, че древните цивилизации са създавали мегалитни обекти, които ни повече, ни по-малко са категорични знаци за Боговете, които някога са посещавали родната ни Земя. Под купола на лудогорското небе има множество знаци за боговете.

 

 

 

ДУНАВСКАТА РАВНИНА - ЧОВЕШКИ ЛИЦА В СКАЛИТЕ

- Дунавската равнина. В Североизточна България са открити безпрецедентните за тази част на Антропоморфен или зооморфен предмет1Anthropomorphic or zoomorphic cult objects - Archaeological Museum of Varna. Early Chalcolithic period - first half of the V millennium before Christ Антропоморфен или зооморфен предмет с култово предназначение - Археологически музей Варна. Ранен халколит - първата половина на V хил.пр.Хр.света изображения на човешки лица, видими само от височина 3-4 хиляди метра, които предполагат използване на авангардни, немислими за хилядолетията преди нас въздухоплавателни и дори космически технологии.Преди четвърт век в Дунавската равнина започва търсене на нефт посредством аерофотогеоложко заснемане. На няколко изображения от участък, разположен на около 5 километра от границата с Румъния между селата Дуранкулак и Генерал Тошево, геологът Людмил Филипов и неговият екип забелязват отчетлив човешки образ във вид на обърната почти в анфас мъжка глава с високо изпъкнало чело, дълбоки и изразителни очи и загадъчна усмивка, прикрита зад къдрите на прошарена брада. Приликата с видния ренесансов творец Леонардо да Винчи е натрапчива.За разлика от фигурите на платото Наска, лицето с площ около 10 декара не е издълбано в земята посредством улеи, а “отпечатано” като фотографско изображение. Друго лице с променлива перспектива в зависимост от ъгъла на наблюдение изобразява ту мъж с гола глава и брада, ту човек с мустаци и прическа тип “паница” и се намира на няколко километра от “Леонардо”.професор Лъчезар ФилиповПрофесор Лъчезар Филипов Български учен попадна в класация за 10-те най-прочути личности в света, които вярват в НЛО и извънземни. Британският вестник „Телеграф” постави професор Лъчезар Филипов от БАН на трето място в списъка. Първи в класацията е физикът Стивън Хокинг, следван от кралския астроном Мартин Рийз. В класацията попадат още бившият астронавт от НАСА Едгар Мичъл, американският военен генерал Дъглас Макартър, теологът от Ватикана монсеньор Корадо Балдучи и Маршал лорд Даудинг и политически лидери – американските президенти Джими Картър и Роналд Рейгън, както и последният президент на бившия Съветския съюз Михаил Горбачов.


Не само разпръснатите по нашите земи символи и изображения, кодирали “посланията на боговете”, заявяват за съществувала някога модерна цивилизация, общуваща или отъждествяваща се с космическите пришълци на Ерих фон Деникен. Намерени са предмети, които въпреки хилядолетната си възраст демонстрират невероятна прилика с летателни апарати от нашето съвремие и дори бъдеще.

 

ПЛОВДИВ - МИСТЕРИОЗНИ АРТЕФАКТИ НАПОДОБЯВАЩИ КОСМИЧЕСКИ КОРАБИ

 - Пловдив. Един от мистериозните артефакти е намерен в Пловдив и с контурите на звезда с три лъча напомня един от моделите на извънземни космически кораби. В краищата на трите лъча са концентрирани кълбообразни плътни маси и едновременно са щамповани десет пъпчици, символизиращи приеманото за свещено от орфици и питагорейци число.

 

Според описалия находката Димитър Чиликов предметът внушава “смущаваща технологичност” и “не би могъл да служи нито за поставка на друго съоръжение, нито да бъде своеобразен лампион”.

 

С.ТЕЛИШ, ПЛЕВЕНСКО - СТРАНЕН АРТЕФАКТ НА 7 000 ГОДИНИ

 - с. Телиш, Плевенско. През 1992 г. бе съобщено за друга, още по-впечатляваща находка във видРусенска селищна могила на глинен предмет, удивително приличащ на космически кораб, намерен при разкопки на Телиш ПлевенскоКерамичниа находка на 7000 години от музея в Телиш, Плевенскопраисторическо селище край с. Телиш, Плевенско. Артефактът на възраст 7000 години е цилиндричен, а на единия му край ясно личат три отвора, които по форма и разположение напълно съвпадат с двигателите и соплата на ракета.

 

В центъра на корпуса, моделиран от печена глина, има и девет пъпковидни израстъка с отвори, които приличат на горивните резервоари на днешните ракети. Предполагаемият макет на космически кораб е бил боядисан с все още личаща червена боя и според археолозите е ползван като амулет.

 

ВЕЛИКО ТЪРНОВО - ЕНЕРГИЕН ЦЕНТЪР

- Хълма Трапезица. „Наистина, мястото може да бъде смятано за енергиен център. Тук са се Дръжка на керамичен съд вДръжка на керамичен съд във формата на човешка глава с рога-ЮНАЦИТЕсъхранявали тленните останки на свети Иван Рилски, концентрацията на църкви също е голяма. Подобни енергийни центрове, за които даже пророчицата Ванга говори, са Царевец и Килифаревският манастир”, казва археологът Мирко Робов.

 

Още много свидетелства за осъществявани от дълбока древност срещи с “боговете от звездите” или вдъхновени от тях велики цивилизации у нас все още витаят в реалността на легендите и преданията. Те ни подтикват да се обърнем назад, предприемайки мотивирани от жаждата ни за познание сериозни усилия и да осъществим първите системни проучвания за произхода на древните българи и евентуалните им контакти и въздействие на извънземни цивилизаци.

 

Скритият до България извънземен кораб

Намира се на 40 км от границата с България в местността около планината Ртан.  Мястото се смята заrtan 2 последното безопасно място на Земята преди настъпването на Апокалипсиса.

Мястото вече си е спечелило световна слава заради способността на планинския масив да издава звуци, наподобяващи човешко дишане.

По-загадъчно е как едно творение на природата може само да придобие формата на идеална пирамида, на която северният ръб е дълъг 3 км, югоизточният е наполовина по-малък-1,5 км, югозападният на свой ред също е наполовина по-малък от втория – 750 м.

„Няма нищо случайно в тези пропорции.

Атмосферните явления, вятърът и дъждът НЕ могат да сътворят нещо толкова съвършено. Anthropomorphic figurineAnthropomorphic figurine found at Tell Yunatisyte (Chalcolithic 4900 - 4100 BC).Pazardzhik, Bulgaria (4)

Последните ни изследвания показват, че в геометрията на планината е спазен принципът на „златното сечение“. Ртан е от варовик и е придобила формата на пирамида в резултат на действията на някаква разумна сила или енергия категоричен е Саша Наджфей, изпълнителен директор на организацията „Духът на Ртан“.

Още по-любопитни са звуците, които излизат от недрата. През годините известни учени правят свои измервания, за да установят какво точно се случва в дълбините на Ртан. Пръв с крайно интересната задача се заема сръбският ядрен физик Любо Ристовски. С помощта на прецизна апаратура той улавя електромагнитно излъчване с една и съща честота – 28 kHz на върха на планинския масив.

Според Любо Ристовски „Все още нямам научно обяснение откъде идва това излъчване. УстановеноObservadObservad las extrañas facciones que se aprecian en esta pieza que se exhibe en el Museo Arqueológico de Plovdiv, en Bulgar е, че го има и на пирамидата в Босна, както и на върха на някои ирански пирамиди.

Мнозина учени провеждат задълбочени изследвания и правят картинката още по-заплетена. Според изследването на проф. Паоло Дебертолис от Италия, от дълбините на Ртан към повърхността се разпространяват вълни с честота от 22 Hz, които наподобяват човешко дишане или дълбока въздишка.

Проф. Дебертолис, както и всички предишни посетители с научни дипломи, нямат конкретно обяснение защо „диша“ планината, която е част от Южните Карпати. Без особен успех остава и международното изследване от миналата година, в което участват редица европейски държави, САЩ и Канада. Учените пристигат с половин тон апаратура и започват да преслушват мистериозния планински връх. След това си заминават с обещанието, че съвсем скоро ще извадят на бял свят истинска научна сензация. До този момент не са го направили и това не Антропоморфен предмеPlastic molded head. Anthropomorphic cult objects - Eneolith Пластично моделирана глава Антропоморфен предмет с култово предназначение - Енеолитпречи на слуховете за свръхестествените сили на планината да се разпространяват безпроблемно и да пълнят джобовете на местните предприемачи.

Извънземният кораб съществува: „Вярвате или не, в недрата на Ртан е скрит извънземен кораб, който дори и в момента продължава да работи на режим изчакване. Как иначе ще обясните внезапно появяващото се и също толкова внезапно изчезващо силно електрическо поле. Виждали сме странни светлини, чували сме стряскащи звуци, но не разполагаме с възможности да ги запишем и покажем на останалия свят. Нещо там работи и може да бъде събудено от дълъг сън“, категоричен е местният хотелиер Небойша Гаич.

Една от легендите  за Ртан е, че тя прикрива древна пирамида с изключителна свръхестествена сила. Науката може и да гледа с пренебрежение на подобни истории, но гузно мълчи на въпроса защо около върха на мистериозната планина почти винаги има облак, който в слънчеви дни прилича на ореол. Мястото явно е привличало хората още от древността, тъй като преди стотици години около Ртан са построени няколко манастира, от които три са оцелели и до днес.

През тази година са планирани още повече проучвания.

 

Крилат слънчев диск
01.06.2010
http://tundja.thracica.com/article/krilat-slanchev-disk

Регионален исторически музей гр. Ямбол разполага с експонат, който бе реинтерпретиран от екипCapture copy copy copy copy учени, работещи по темата „Сравнително изследване на култа към бога-слънце в Източното Средиземноморие”.

Експонатът представлява крилат слънчев диск. Открит е през 1973 г. от експедицията на проф. Александър Фол в тракийското слънчево светилище Палеокастро, гр. Тополовград и е инвентиран в РИМ Ямбол като каменен идол. Учените установиха, че става дума за крилат диск на Слънцебога, на който лявото крило е било счупено. Тази липса е  причина да се предложи друга интерпретация по време на откриването и публикуването на обекта. Липсващото крило би трябвало да се намира все още на територията на светилището.

В Египет крилатият диск е изобразен в храмове в средата на 3 хил. пр. Хр. В края на 2-то 20110209165917 00002хилядолетие този образ на Слънцебога вече е познат не само в Египет, а и в Мала Азия и Месопотамия.

 

Крилатият диск най-вероятно олицетворява изгряващото слънце. Този образ е разпространен  чак до времето на Константин Велики.

 

Все още е трудно да се каже дали крилатият диск от Ямболския музей е от втората половина на 2 или от 1 хил. пр. Хр. Бащата на историята Херодот (5 в. пр. Хр.) споменава, че египетски фараон от 19 век пр. Хр. (12 1 MALKAдинастия) е изпратил експедиция в Тракия и египтяните са оставили много камъни с надписи на някои места.

 

Друго интересно сведение от античен автор, с което разполагаме, гласи, че през римския период (1 век сл. Хр.) в Тракия са преселени египетски майстори, които трябва да обработват метал. Слънчевият крилат диск от Ямболския музей е сигурно доказателство за културните взаимодействия и трансфера на знания и технологии в Източното Средиземноморие през древността, както и за важността на слънчевия култ в древна Тракия.

Експонатът ще бъде включен в изложбата на новите открития в региона, която се подготвя в музеяAlthoughAlthough it is true that Egyptian women made red nail polish famous на Археологически резерват „Кабиле” по проект „Свещените места на траките по долното течение на р. Тунджа” (реализира се с финансовата подкрепа на Venice Office -  UNESCO и Italian Development Cooperation – Ministry of Foreign Affairs).

 

 

 

 

Учени от Казахстан твърдят, че човекът е създаден от извънземни

Група учени от Казахстан направиха изненадващо изявление, което шокира науката – човекът Антропоморфен предмет с култово предназначениеАнтропоморфен предмет с култово предназначениенай-вероятно е създаден от изключително развити извънземни същества.

Казахстанските учени са на мнение, че в човешката ДНК има закодиран някакъв мистериозен сигнал, оставен от нашите създадели преди милиарди години. Учените наричат този своеобразен сигнал „биологичен SETI” и са повече от убедени, че математическият код, заложен в нашата ДНК, не може по никакъв начин да бъде обяснен с еволюцията, както все още вярва официалната наука към този момент.


Казано с други думи, човекът всъщност представлява някаква биологична „машина”, в която древна извънземна цивилизация влага неизвестно кога своето послание. Именно в неговото разгадаване може да е скрит и ключът за осъществяването на контакт с извънземен живот, а не в използваните към този момент радиосигнали, с които се търсят знаци за някакво разумно присъствие във Вселената.

„Когато най-после бъде определен, този код може да се запази непроменен за изключително дълъг период от време, защото до този момент именно това е най-здравата конструкция, която е известна”, заявяват казахстанските учени по повод на своето сензационно твърдение.

Най-вероятно човекът е създаден извън пределите на Слънчевата система преди няколко милиарда години.

 

 Учени: Родили сме се на Марс, после сме дошли на Земята

Възможно е човечеството да произлиза от Марс. Доказателства в подкрепа на тази теория се Антропоморфна главаАнтропоморфна глава от селищна могила Габарево, Старозагорско. Халколит.базират на данните за формирането на първите жизненеобходими молекули, което наскоро стана известно за науката.

Подробности по тази теория неотдавана бяха изложени от проф. Стивън Бенер на конференция във Флоренция, Италия. Дълго учените се колебаеха как е станало първоначалното групиране на атомите, за да се получат трите основни компоненти в молекулите на живите организми: РНК (рибонюклеинова киселина), ДНК(дезоксирибонюклеинова киселина) и протеините. Молекулите, които са се събрали, за да образуват генетичен материал са много по-сложни от праисторическия „предбиотичен” бульон от органични (на основата на въглерода) химични вещества, за които се смята, че са съществували на земята преди повече от 3 милиарда години. Първа от тях се е появила рибонюклеиновата киселина. Само добавянето на енергия, топлина или светлина, към голям брой органични молекули в „бульона” не генерира РНК, а го превръща в катран. РНК има нужда да бъде вкарана вРИМ - ШуменШумен, България калъп и моделирана в атомите на кристалната Антропоморфен съд 2Антропоморфна глава от селищна могила Габарево, Старозагорско. Халколит.повърхност на минералите.

Минералите, най-ефективно участвали в „темплейта” за РНК, са се разтворили в земния океан. Те вероятно обаче са били доста по-многобройни на Марс, смята проф. Бенер. Това ни навежда на мисълта, че животът е започнал на Червената планета, а после е бил пренесен с метеори на Земята, допуска проф. Бенер от Устхаймския институт за наука и техника в Гейнсвил, САЩ. Идеята, че земният живот е пренесен от Марс, не е нова. Проф. Бенер обаче добавя нов момент към хипотезата за марсианския произход на земната биосфера. Той представи резултати от проучвания, които показват, че минералите, съдържащи бор и молибден, са ключът към групирането на атомите в животообразуващите молекули. Изследователят посочва, че минералите с бор в състава си спомагат за образуването на въглехидратните пръстени, след което молибденът поема тази междинната молекула и я пренарежда в рибоза (монозахарид, който изгражда „структурния гръбнак“ на РНК), следователно в РНК.

Възниква въпросът как е започнал животът на Земята, след като ранните условия на нашата планета не са били подходящи за образуването на необходимите минерали, съдържащи двата Bulgarian UFO Researchелемента – бор и молибден.

 

Смята се, че минералите с бор, нужни за формирането на РНК от предбиотичния бульон, не са съществували на Земята в достатъчни количества, е минералите с молибден не са били налични в подходящата химическа комбинация. „Само ако молибденът е бил окислен във висока степен, той би могъл да повлияе върху създаването на ранния земен живот”, обяснява проф. Бенер. „В такава форма обаче молибденът не е било възможно да съществува в онзи момент, когато е възникнал животът. Преди 3 милиарда години за разлика от Марс, на земната повърхност е имало много малко кислород.Богинята от езеротоБогинята от езерото. Късен енеолит ( 4 500 - 4 000 г. пр. Хр. ) Варненското езеро. Проучвания на И. Иванов 1978г.

“ В същото време, предполага се, че средата на ранния Марс е била много по-суха и оксидираща, което означава че е била по-подходяща за химическата реакция, а оттам и за зараждането на живота. Тези резултати, може би, ни подсказват, че всъщност ние сме марсианци. Животът се е появил на Червената планета, а после е дошъл с отронена скала на Земята, казва ученият. Все пак, щастливи сме, че сме стигнали до тук. Със сигурност от двете планети Земята е била по-добра за развитието на траен живот. Ако хипотетичните ни предци са останали на Марс, от тях отдавна нямаше да има следа, заключава проф. Бенер.

 

 Мистерията на скалните лица на поне 9 000 години

 

В Североизточна България са открити безпрецедентните за тази част на света изображения наРОДОПИВ Родопите човешки лица, видими само от височина 3 - 4 хиляди метра, които предполагат използване на авангардни, немислими за хилядолетията преди нас въздухоплавателни и дори космически технологии. Други такива изображения има в Англия и в пустинята Наска.

 

Тези скални структури винаги са групирани. Няма случай на едната скала да е изсечено нещо, а на съседната - не. Винаги между тях има и пряка видимост - от една структура могат да се наблюдават поне още две. Повече от 1200 са скалните ниши в района, екипът е успял да установи около 1000 различни комбинации, в които са групирани. За да ги дешифрират, са влезли във връзка с криптографа Мария Златкова, инженер геофизик, която също смята, че скалните ниши са запис на данни

Кой, кога и защо е направил тези мистериозни скални изсичания? Теориите, които се възприемаха досега, бяха няколко.

Една от теориите е, че преди 9000 г. нашите предци са оставили в Родопите код към мините за злато, мед и полускъпоценни камъни.

Има и нещо, за което изследователите са категорични, че е свързано с астрономията. Може биglava2"Лъвската глава" календар - врязани в кръг концентрични линии с радиално присичащи ги лъчи върху хоризонтална скала с почти идеално кръгла форма и ясно белязан център.

В района има и поне още 7 скални склуптури. Сред тях и едно на девойка. В зависимост от това как пада светлината, изражението на девойката се променя. За поне 3 от тези лица е сигурно, че са изцяло човешка направа.


Според Стефанка Иванова нишите в различна конфигурация означават различни неща – богатство на находището, на кой род принадлежи залежът, кой го е открил. Т.е. те са и исторически запис за общността.

И до днес археолозите нямат обяснение как и с каква техника са вдълбавани нишите и днес такова изсичане е изключително сложно и трудно без съвременна техника.Вътрешен номер 308-КюстендилСлатино – праисторически селища,Търново / Регионален исторически музей Кюстендил-ранен халколит – култура Градешница Дата на създаване: 5 хилядолетие пр. Хр. Период на създаване: ранен халколит – култура Градешница Местонахождение: Кюстендил

„Правихме опити с алпинисти, които се спускат от върха на скалата със специалното си оборудване. Стигат на нивото на нишите и увисват пред тях, но заради обратния „Обсеваторията“ - ясно личат концентричните кръгове и радиалните лъчи, издялани в скалата. наклон на скалата или заради надвеса не ги стигат, защото по хоризонтала разстоянието е 3-4 метра. Ако пък нишите са правени със скеле – колко високо трябва да е било, при положение, че в онзи район никога не е имало големи дървета. А и как са го издигали, когато под скалата има такава стръмнина, че то просто няма къде да стъпи“, чуди се Иванова.


“Хората от онази епоха са имали знанията и уменията да откриват, добиват и преработват метали. Разработвали са много рудници, владеели са сложни технологии за металодобив, защото са умеели да контролират огъня и да постигат високи температури за топене на рудата. Използвали са и геофизични методи – търсенето на вода и метал с багети не е изобретение на нашата цивилизация“, казва тя. Според нея нишите нарочно са правени на такива места, че да се виждат от далече – на вертикални скали по поречията на реките, по които са се придвижвали хората. Изработвали са ги и с идеята да бъдат трайни – с полирани стени, за да не се задържа вода в грапавините, което би улеснило ерозията, и под скална козирка. Ако не е имало естествен навес, са го издялвали.

Според Стефанка Иванова при изработването на нишите халколитните хора са се ръководили от Вътрешен номер 317ХасковоБългарияРегионален исторически музей Хасково Дата на създаване: 6 хилядолетие пр. Хр. Период на създаване: късен неолит – култура Караново ІVумисъл, който обаче няма нищо общо с удобството. Напротив – вдълбавали са ги на изключително трудни места.


Каменните структури от типа светилище или астрономическа обсерватория имат стълби. Някои изненадващо свършват на средата на скалата. Стълбище, което води за никъде!

Друга мистерия е, че част от структурите обаче са видими само от въздуха, както рисунките от платото Наска.

Археолозите ги забелязали, докато облитали района с вертолет.  

Според Ана Радунчева.
„Хората са се качвали в планината, за да се срещнат със своите богове. В края на четвъртото хилядолетие, когато мрежата от светилища е била най-плътна, са идвали от целия Балкански полуостров, даже отвъд Дунава. Доказва го намерената керамика“.

Археолозите допускат, че каменните комплекси са градени от същата общност, която е погребвала своите мъртъвци във Варненския некропол.

Стефанка Иванова:
„Тези хора са създали висока цивилизация. В тогавашното родово общество има профилиране по занаяти, специализирано производство, добив на стратегическа суровина край Провадия – сол, процъфтяваща търговия. Духовният им живот е на много високо ниво. Наблюдавали са всичко и саВътрешен номер 315-ЯмболРегионален исторически музей Ямбол Дата на създаване: 5 хилядолетие пр. Хр. Период на създаване: късен халколит – култура Караново VІ били в състояние да предвиждат много неща“.

 

 Врата към Космоса между два хълма над Ситово

Скаленият комплекс Щутгард, или както го наричат местните Щуда града (непревземаемо място).

Светилището е част от култовият комплекс "Бухльова дупка", намираща се непосредствено до реката и асфалтовият път, в източната част на подстъпа към Щутград. Скалите с промушвачката се намират право срещу самата "Бухльова дупка", от другата страна на пътя в източна посока.

Ситовски надпис1Ситовски надпис "Бухльовата дупка" (от бухал) в скалите, през която се вижда небето, когато погледнеш нагоре. Дупката е толкова широка, че там едно време пастирите закарвали стадата си при бури и валежи. Щуда града е било каменна крепост на селище. До нея е свършвал римският път от Асеновград. Предполага се, че преди 5-6 хилядолетия в района са живеели траките, по-късно - римляните, които са секли монети.


Щуда града е място на силата и енергията. Ясно се усеща положителната енергия там, но хората се страхуват от излъчваната сила и малцина дръзват да се изкачат до там. Говори се, че скалите са били светилище.

Енергиите, както се твърди, са специфични и жреците са се възползвали от тях, за да влизат в контакт с висши същества и всеобщия вселенски разум за получаване на информация. Като наближи светилището, посетителят непременно трябва да синхронизира своята енергия с тази на скалите, иначе може да му стане лошо. На двете скали - Слънчев и Лунен хълм, всъщност енергиите са меки и приятни, тук жреците са извършвали свои ритуали.

Според Простов Щуда града е една от най-силните енергийни точки на земята и траките са знаели това. "На познавачите на тънкия свят е известно, че това място е отворена врата към космоса, медитацията е по-пълноценна и по-лесно се навлиза в други Museum of Nova ZagoraCult plastic / Archaeological Museum of Nova Zagora. Култова пластика / Археологически музей Нова Загора. Представлява бременна женска фигура. С едната ръка тя придържа коремът си. Втората ръка е отчупена но вероятно е била в същата позиция. В този тип пластики в издутия корем се поставят и допълнително моделирани глинени зародиши.пространства", обяснява той. После показва няколко знака върху скалите, приличащи на руни, които по всяка вероятност са от тракийското пиктографско писмо.

Точно срещу Щуда града на около километър е Ситовския надпис. Досега няма научно изследване, посветено на Щуда града и Ситовския надпис, казаха от Археологическия музей в Пловдив. Има учени и изследователи, които интерпретират надписа по различен начин, но специални изследвания върху него не са правени, допълниха още оттам.

 

Числото  5910362416

Александър Ладжов:
psihobg.com


Твърдя, че числото 5910362416 служи като идентификационен знак за извънземни контакти. числото 5910362416

За да се разбере как се работи с него, ще дам един от многото примери:

1. Джендем тепе (Младежкият хълм) в Пловдив има следните географски параметри: 42.13694444°N 24.73181667°E
Това е едно от седемте тепета на град Пловдив.

На него има много артефакти, които показват, че е било използвано като светилище от древни времена. Има сведения, че на върха на хълма е имало огромна бронзова статия на бог Аполон.

По-късно на същото място била построена базилика. Османският произход на наименованието „Джендем тепе“ е от думата Джин тепе, което значи „Хълм на духовете”.

А сега ще погледна тази информация от гледната точка на WOW signal.

За да не бъда наречен демагог, ще използвам метафората:

И КАЗА ГОСПОД БОГ:
Да се намери такова място на планетата Земя, където ще мога да разговарям с моите деца. Нека това място да отговаря на следните условия:
1. Географската ширина на това място, разделена с числото 5910362416, да бъде
равна на половината от стойността на „златното сечение“.
2.Географската ширина на това място, умножена с числото 5910362416, нека да
бъде равна на 2 пъти стойността на корен от 2.Вътрешен номер-318БългарияПластично моделирана глава на мъж (тялото липсва). Носът, ушите и очите са в релеф, като очите са подчертани с врязана линия. Под устата, маркирана с врязана линия, са нанесени 7 дупки, ушите също са пробити с по три дупки. Върху шията чрез врязване е очертан знак “разпъната кожа”, инкрустиран с бяла и червена боя. Тъмно сиво-кафява огладена повърхност. НАИМ, инв. № 2608 Мая Аврамова Височина: 8,8 см Публикувал: Институт за балканистика с Център по тракология Регион(Местност): София Съхранител: Национален исторически музей София Дата на създаване: 5 хилядолетие пр. Хр. Период на създаване: късен халколит – култура Караново VІ

И СТАНА ТАКА, КАКТО БЕШЕ ПОЖЕЛАНО:
1.(90°-N) = Джендем тепе: 5910362416 = 8.0998159(половината от златното сечение)могила ЮнацитеAnthropomorphic figurine found at Tell Yunatisyte (Chalcolithic 4900 - 4100 BC). Now on display at the Regional Museum of History Pazardzhik, Bulgaria Антропоморфна глава открита в селищна могила Юнаците (Халколит 4900 - 4100 пр. Хр.) В момента е експонирана в регионалния исторически музей на Пазарджик.
2.(90°-N) = Джендем тепе х 5910362416 = 2.828880047:2 = 1.414440023(корен от 2)

 

 Източници:

http://www.numizma.com

http://indigota.com
http://www.magelanbg.com
Мирослав Минчев/secretsbg.com
http://www.parallelreality-bg.com
http://www.bulgaren.org
http://www.izvanzemni.com

 Проф. д.и.н. Валерия Фол – Център по тракология – БАН
Д-р Емил Бузов – НБУ, старши асистент, ръководител на програма по Египтология
Д-р Васил Добрев – Френски археологически институт IFAO – Кайро
Илия Илиев – археолог, директор на РИМ Ямбол
Страхил Панайотов – докторант по асирология – Хайделбергски университет, стажант асистент в НБУ
Стефан Бакърджиев - археолог, РИМ Ямбол
Явор Русев - РИМ Ямбол

 2013-07-20 21:51:51

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Търсене/ Search

Психология

За науката вече няма съмнение, че душата и тялото си “говорят”

couple-having-romance-1“Искам хората да погледнат към живота си и да видят как тези или онези събития, стресът, мъката,

Прочетете още...
 
Как да разпознаем лъжеца. Видове въпроси/ Част III

Great Wallpapers 00827aПътя към успеха в личния ви живот и бизнеса ви зависят само от вас самият. Научете се

Прочетете още...

Тест

Какъв е шансът ти за успех?/ Тест за личностните качества

военноЛесно ли успявате да се харесате на околните? Харесват ли ви те изобщо?

Прочетете още...
 
"Нарисувай човече" Кои са силните и слабите страни на характер ти/Тест

човече 2Съществуват много тестове, в различни области и с различни цели, но най-популярни се

Прочетете още...
 
Древен китайски тест "Мъдрости показват каква личност си"/ Тест

chinaОсвен акупресурата, хартията, компаса, барута, коприната и печатането, Древният Китай

Прочетете още...

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
Банер

Духовност/ Философия

Фън Шуй правила за още повече страст в любовта

fun 6ui love01От векове, търсейки благополучие и просперитет, хората се доверяват на философията.

Прочетете още...

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

yarasport.com

marevstars.com

kakavida.com