Warning: Packets out of order. Expected 1 received 2. Packet size=33 in /home/ydaracom/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 412

Warning: mysqli::query() [mysqli.query]: MySQL server has gone away in /home/ydaracom/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 412

Warning: mysqli::query() [mysqli.query]: Error reading result set's header in /home/ydaracom/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 412
ydara.com - Как се отразява главната буква в името върху характера/ Нумерология

Архив

< Юни 2013 >
П В С Ч П С Н
          1 2
3 4 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Българска история

Побитите камъни слънчев календар или останки от древна цивилизация

"STONES FIRSTЗа тези мегалити започвам да си мисля, че не са по силите дори на човешки

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ На какъв език е говорил Исус Христос?

frige1 Nemrut DagiПреди около 7500 години, след Потопа, от бреговете на Черно море български

Прочетете още...
 
"Масонските" знаци в манастирите и църквите на България/ Част I

cross mТайнствени символи са разпръснати из българските храмове - звезди, луни,

Прочетете още...
 
Сензацията на XXI век ще е България!/ Тайнствените космически рисунки в българските църкви

Преображенски манастир - Цанко ЛавреновЕдна новина е на път да разтърси света на световните уфолози! В България има не една, а 

Прочетете още...
 
Ватикански заговор и кървави тайни, потулени зад смъртта на българския император Калоян

Bulgaria under Kaloyan1Бил ли е Калоян богомил? Кой е имал най-голям интерес да убие българския 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

templariosrezandoqw8ib1Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Проклятието на Черния папа

Untitled-1 copy copyВсе повече са доказателствата, че ние, българите, сме в основата на световната

Прочетете още...
 
Мистериозната гробница на Бастет в Странджа планина пази знания за България и света

BASSETСтранджа е може би най-странната ни и мистериозна планина. Учените предполагат,

Прочетете още...
 

Популярно

Неудобните исторически истини - древните български царства в днешна Турция/ Част II

Кой основа Анкара и какъв е произходът на част от българското население, което днес

Прочетете още...

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

Един от всеки четерима души в света в някакъв период от живота си развива психично

Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

Една от най-добре пазените тайни на България са мистериозните тунели, а и цели

Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

Вгледай се в миналото и ще разбереш, къде е началото ти и накъде си се запътил...

Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Точно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

  • Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

  • Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

  • Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

  • Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

1Във всяка азбука буквите имат различни стойности и от тук – различни

значения. Характерът на всяка буква се определя главно от две неща: от нейния номер и мястото й в азбуката, и от това дали е гласна или съгласна. Значение имат и самата форма на буквата и начинът на нейното произнасяне на съответния език. Буквите, с които за пръв път е изписано името на официален документ, са много важни. Те определят характера на всеки човек, неговата духовна и физическа цялост, навиците, били те добри или лоши; предпочитанията, мечтите, стремежите, амбициите и възможностите му. От сбора на гласните букви на рожденото име се получава числото на Душевния стремеж, от сбора на съгласните – числото на Личността, а от сбора на числата на Душевния стремеж и Личността се получава числото на Израза. Тези три категории определят главните насоки на характера на всеки човек. Стойността на първото име дава Ключа. Той е много важен, защото отключва или заключва различни врати в трите Големи Цикъла /Условия на живот/ на Пътя. Същата роля играят и различните прякори и псевдоними.

PHOTO 3286851 16878 2721198 mainА

 


В тази статия давам значенията на буквите на кирилица:

 

1. А. Умствена вдъхновена, директна. Имаш желание винаги да постигаш целите си. Жадуваш за физически и душевен комфорт. Изразява творческата енергия на ума. Това е буквата на артистите, на авантюристите и лидерите. Вие приемате съвет, само ако той съответства на собствените ви намерения. Мечтатели и идеалисти, вие нерядко чувствате неудовлетворение. Обичате да проявявате щедрост. Стремите се да наложите своята сила и власт. Буквата дава възможност за схващане, анализ и творчество; вървите право към целта, без да се отклонявате.

2. Б. Емоционална двойнствена. Ти си романтична натура. Притежаваш постоянство, упорство и пробивност. Свенливи и затворени, търсите стабилност и комфорт, любов и закрила. Не желаете да обогатите своя опит. Имате усет за обществен живот и дипломация. Може да сте малко лицемерни. Артистични и непрактични, виждате проблема от всички страни и затова се колебаете. Придвижвате нещата напред.

3. В. Интуитивна балансирана. Ако името ти започва с тази буква, ти си комуникативна и творческа личност, устремена към бъдещето. Обичаш природата и животните. Приветливи, независими и емоционални, успявате да си проправите път през всички препятствия, като разчитате на своята интуиция. Понякога проявявате скептицизъм. Буквата дава възможности за философия и духовен живот, помага за довършване на нещата.

4. Г. Физическа балансирана, стремиш се към знания, умееш да разбираш връзката между нещата, обръщаш внимание на детайлите.Вие имате силен характер и доверие в собствените си способности, за това твърдо отстоявате своите позиции. Буквата способства практичната и практическата дейност. Движите се по свой собствен ритъм в полза на земното благополучие. Знаете за какво се трудите, довършвате всяко започнато дело.

5. Д. Физическа вдъхновена, обичаш да размишляваш, винаги се подготвяш, преди да започнеш нещо. Предан/а си към семейството си, понякога проявяваш капризност. Имате чувство за дълг и чест. Вие сте стабилни, упорити и безкомпромисни. Трудно изразявате чувствата си, но лесно се адаптирате към различни условия и ситуации. Макар и физическа, буквата дава възможности за голямо вдъхновение. Чрез нея вие с лекота работите с хора. Обичате да помагате и сте практични; знаете за какво се трудите, вървите право към целта.

6. Е. Интуитивна двойнствена, имаш потребност да общуваш и да обменяш идеи. Притежаваш завидна проницателност, интересуваш се от тайните сили. Постигате равновесие между артистичното и практичното благодарение на интуицията си. Лесно установявате контакти. Ако сте информирани за това, което предстои, ще сте по-спокойни. Буквата Е, като шестица, винаги е загрижена за благото на другите. Тази буква дарява жизнеспособност и възможност за концентрация. Чрез нея вие имате усет за хармония и духовен живот; виждате проблема от всичките му страни и придвижвате нещата напред.

7. Ж. Умствена вдъхновена, ти си потаен, но не и повърхностен човек. При теб емоциите надделяват над здравия разум. Имате качествата на организатор и лидер, вглъбени, отговорни и честни. Постигате равновесие. Вие сте аналитични, схватливи и творчески личности; вървите право към целта без да се отклонявате.

8. З. Умствена двойствена, изграждаш стена около себе си за защита от външния свят. Имаш силна интуиция и богато въображение. Притежавате вроден усет за бизнес и работа в екип. Имате чувство за организация, но сте напрегнати. Буквата е стъпало от материалното поле към умственото. Носителят на тази буква вечно се стреми към напредък, но колебливостта му създава пречки. Имате аналитично и творческо мислене; виждате проблема от всичките му страни и придвижвате нещата на напред.

9. И. Емоционална вдъхновена. Буквата издава богата душевност, доброта, чувствителност и миролюбие. Проявявате склонност към манипулация. Много сте емоционални, трудно успявате да контролирате чувствата си, но сте дружелюбни и универсални. При вас говорят сърцето и страстта, и винаги сте под високо напрежение. Проявявате склонност към манипулация. Може да бъдете и пътеводна светлина, и унищожителна мълния. Артистични и творчески личности, но и непрактични; вървите право към целта.

1. Й. Умствена двойнствена, зад външната ти строгост и практичност се крие романтична натура. Вие сте лидери, твърди и строги. Привличате материален успех, но когато се колебаете, губите позиции. Буквата дарява способности за анализ и творчество, способност да виждате проблема от всичките му страни и да придвижвате нещата напред.

11. К. Интуитивна вдъхновена. Ти си издръжлив/а, проницателен/на и умееш да пазиш тайна. Мотото в живота ти е: "Всичко или нищо!". Притежавате силно развита интуиция с практична насоченост, имате усет за етика и морал. Лесно се адаптирате към всякакви условия и имате разнообразни таланти. Буквата дарява способности за творчество, философия и духовен живот; вървите право към целта, без да се отклонявате.

3. Л. Умствена балансирана, имаш вродена артистичност и талант. Има опасност да изразходиш живота си в гонитба на мечти. Общителни, бавни, умерени и разсъдливи. Привличате щастието и имате творчески възможности. Буквата дарява способности за анализ. Довършвате всяко започнато дело.

4. М. Физическа балансирана, ти си човек, който знае какво иска и как да го постигне. Умееш да се грижиш за себе си. Вие сте много дисциплинирани, организирани, отговорни и лоялни; практични и изпълнителни. Но имайте предвид, че тази "стегната" буква е и ограничена и ограничаваща. Нейното поле на дейност е строго материално и е свързано с производството на материални блага. Знаете за какво се трудите и винаги довършвате започнатото дело. Буквата е 13 подред, а 13/4 е Число на изпитания.

5. Н. Умствена двойствена, обичаш да отстояваш мнението си и да протестираш. Имаш остър и критичен ум. Най-подходяща професия за теб е лекарската. Вие сте лесно адаптивни и обичате промените. Имате силно въображение и се интересувате от големите загадки в живота. Тази буква дарява голяма енергия и творчески способности, аналитично мислене. Виждате проблема от всички страни и придвижвате работата напред. Буквата е 14 подред, а 14/5 е Число на изпитания.

6. О. Физическа вдъхновена, изпитваш дълбоки чувства. Добре е да използваш богатата си интуиция. Имаш усет към финансите. Вие сте консервативни и бавни, не обичате промените, а търсите сигурност. Красиви, вдъхновени, затворени в себе си. Обичате цветята и градините. Ако сте информирани за това, което предстои, ще сте по-спокойни. Може да станете догматични и фанатични, ако решите да преследвате себични и егоистични цели. Винаги знаете за какво се трудите, вървите право към целта, без да се отклонявате.

7. П. Умствена двойствена, ти си творческа личност с много идеи. Полагаш изключителни грижи за външния си вид. Имате желязна воля. Тайнствени, самотни и със силно развито чувство за собствена територия, вие сте скептични и много ерудирани. Тази буква дарява способности за анализ и творчество. Вие виждате проблема от всичките му страни и придвижвате нещата напред. Буквата е 16 подред, а 16/7 е Число на изпитания.

8. Р. Умствена двойствена, имаш способност да виждаш зад фактите. Ти си самоуверен и смел човек, но понякога поемаш глупави рискове. Тази буква носи огромна умствена мощ, но също и много голямо напрежение. Вие сте припрени и напрегнати и въпреки това вдъхвате доверие на околните. Имате отлични способности за анализ и творчество. Виждате проблема от всичките му страни и придвижвате работата напред.

9. С. Емоционална вдъхновена, буквата характеризира хора със здрав разум, властолюбие, склонност към капризничене и стремеж към материално благополучие. Действате импулсивно и не обмисляте предварително действията си. Вие сте добър войник, но лош стратег. Под влиянието на тази буква умът не е способен на ясна мисъл, понеже чувствата доминират. Вие сте толерантни и артистични и отдавате голямо значение на социалния живот. Проявявате склонност към манипулация. Имате чудесни творчески възможности, но сте доста непрактични. Вървите право към целта без да се отклонявате.

1. Т. Емоционална двойствена, ти си творческа натура със силна интуиция. Не бива вечно да отлагаш за утре своите действия. Двойствеността на буквата кара човека да премине през цялата гама на емоционалния опит. Въпреки това той се стреми към лидерство и себедоказване, като често прибързва в думите и действията си. Буквата дарява артистичност, но и непрактичност. Виждате проблема от всички страни и придвижвате нещата напред. Буквата е 19 подред, а 19/1 е Число на изпитания.

2. У. Емоционална двойствена. Тази буква изразява въображение, великодушие и стремеж към нови духовни нива. Вие сте недоверчиви и търсите сигурност. Когато се наложи, бързо и лесно се справяте с проблемите и примирявате противоположностите. Привличат ви пътешествията, изкуството и културата. Артистични и непрактични, виждате проблемите от всички страни и придвижвате нещата напред.

3. Ф. Физическа балансирана, имаш оригинални идеи и потребност да блестиш. Умееш да правиш хората щастливи. Често лъжеш, макар и с добри намерения. Буквата е омекотена. И въпреки тройката, дарява възприемчивост. Вие сте привлекателни и чаровни. Знаете за какво се трудите и винаги довършвате започнатото дело.

22. Х. Интуитивна балансирана, ще преуспееш, ще станеш авторитет, но си много чувствителен/на към това, което другите говорят за теб. Тази буква е материализиращият господар, тя дарява ефикасност, сила и амбиция. Чрез нея вие се стремите към пътешествия. Имате силно чувство за отговорност и чест. Често проявявате егоизъм. Вие сте отворени към по-висши полета и в същото време имате мощ и за земните дела. Имате нагласа за философия и духовен живот. Винаги довършвате започнатото дело.

5. Ц. Физическа двойнствена, обичаш да си на върха и да си лидер. Отворен/на си към хората, мразиш да си сам/а.Чувствате се добре сред много хора и сте склонни към манипулация. Вие сте артистични и музикални, държите на социалния живот. Знаете за какво се трудите, виждате проблема от всички страни и придвижвате работата напред.

6. Ч. Интуитивна двойнствена, ти си част от цялото, липсва ти индивидуалност. Прекалената доброта ти вреди. Тази буква дарява много силна интуиция, но предсказанията й са като на Касандра. Рядко сте господар на съдбата си. Ако сте информирани за това, което предстои, ще сте по-спокойни. Притежавате упоритост, гордост и воля. Имате богат духовен живот и философска нагласа, виждате проблема от всички страни и придвижвате работата напред.

7. Ш. Интуитивна двойнствена, скромност, развито чувство за хумор. Имате изтънчени сетива, лесно се приспособявате и сте любопитни. Избирате лесните пътища и се измъквате от капаните с ловкост и хитрост. Обичате природата и имате нагласа за философия и богат духовен живот, виждате проблема от всички страни и придвижвате работата напред.

8. Щ. Емоционална двойнствена, скромност, развито чувство за хумор. Имате способността да обедините небесното със земното поле чрез дарбата си да разбирате нагласата на околните си. Вие сте артистични, често непрактични, виждате проблема от всички страни и за това се колебаете. Придвижвате нещата напред.

9. Ъ. Емоционална вдъхновена. Действате импулсивно и не обмисляте предварително действията си. Вие сте добър войник, но лош стратег. Умеете да боравите с техника на ниво сръчност. Проявявате склонност към манипулация. Артистични творци, ревниви и чувствителни към славата. Непрактични. Вървите право към целта, без да се отклонявате.

11. Ю. Интуитивна двойнствена, стремиш се към истината, способен/на си на саможертва. Дарени сте с голяма сила, с бързи реакции и мисъл. Привличат ви необичайните ситуации и пътешествията. Усложнявате нещата. Понякога ви липсва чувство за такт. Имате нагласа за философия и богат духовен живот; виждате проблема от всички страни и придвижвате нещата напред.

3. Я. Емоционална двойнствена, имаш чувство за собствено достойнство, умееш да печелиш любовта на околните. Имате артистични и интелектуални качества. Всестранно развити и много чувствителни. Обичате спокойствието, но често успявате да се забъркате в неприятни ситуации. Артистични и непрактични, виждате проблема от всички страни и за това се колебаете. Придвижвате нещата напред

Ели Маринова

http://www.occultportal.com

 

 

 

 

 

 

 


Търсене/ Search

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
Банер

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

yarasport.com

marevstars.com

kakavida.com