Архив

< Април 2014 >
П В С Ч П С Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 30        

Българска история

Побитите камъни слънчев календар или останки от древна цивилизация

"STONES FIRSTЗа тези мегалити започвам да си мисля, че не са по силите дори на човешки

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ На какъв език е говорил Исус Христос?

frige1 Nemrut DagiПреди около 7500 години, след Потопа, от бреговете на Черно море български

Прочетете още...
 
"Масонските" знаци в манастирите и църквите на България/ Част I

cross mТайнствени символи са разпръснати из българските храмове - звезди, луни,

Прочетете още...
 
Сензацията на XXI век ще е България!/ Тайнствените космически рисунки в българските църкви

Преображенски манастир - Цанко ЛавреновЕдна новина е на път да разтърси света на световните уфолози! В България има не една, а 

Прочетете още...
 
Ватикански заговор и кървави тайни, потулени зад смъртта на българския император Калоян

Bulgaria under Kaloyan1Бил ли е Калоян богомил? Кой е имал най-голям интерес да убие българския 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

templariosrezandoqw8ib1Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Проклятието на Черния папа

Untitled-1 copy copyВсе повече са доказателствата, че ние, българите, сме в основата на световната

Прочетете още...
 
Мистериозната гробница на Бастет в Странджа планина пази знания за България и света

BASSETСтранджа е може би най-странната ни и мистериозна планина. Учените предполагат,

Прочетете още...
 

Популярно

Ариян Бейкър за списание "Тайм": В земите на древното царство Балхара

Роланд Бесенвал (на снимката вдясно, в центъра на Балх) е истински факир. С няколко думи

Прочетете още...

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

Един от всеки четерима души в света в някакъв период от живота си развива психично

Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

Една от най-добре пазените тайни на България са мистериозните тунели, а и цели

Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

Вгледай се в миналото и ще разбереш, къде е началото ти и накъде си се запътил...

Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Точно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

  • Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

  • Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

  • Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

  • Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

giftsВсеки обича да получава подаръци. Повечето обичат да ги подаряват. Получаването

и подаряването имат своите подсъзнателни мотивации и психологически обяснения. Подаряването може да бъде вид уважение, но също така и продиктувано от желанието за обсебване, власт и контрол или очаквана определена изгода. Рядко хората се замислят върху подаръците, които получават, а подаръкът може да разкрие много за характера на човек. И така, дами, погледнете какви подаръци ви поднася любимият човек.


gifts

Шоколад, бонбони

Рядко се случва той да дойде на среща, без да извади от джоба си някакво шоколадово изкушение? Макар че това издава чревоугодник, все пак знайте, че този човек много държи на вас. Той е силно влюбен и е готов да задоволи всичките ви капризи, но очаква и вие да сторите същото за него. Всеотдаен и отзивчив, той е вечното дете. Бъдете готови за променливи настроения и капризи. Ако сте авантюрист, това е идеалният вариант за вас. Дори и на 50 години той ще е забавен и шеговит, а сексът с него обещава да бъде разнообразен и ободряващ. Ако сте сериозна личност, предпочитаща до себе си стабилен и уравновесен човек, отговорен към дома и семейството, приемащ ударите на живота и стабилно уравновесен, дори и да си затворите очите за бебешкото в него, рискувате един ден да се почувствате като негова майка.


Златни синджири
Този тип определено иска да ви впримчи в любовната си хватка. Тъй като синджирът подсъзнателно му напомня за верига, с която той иска да ви обвърже. Тези мъже са обсебващи, със силна воля да доминират и командват. Това са силни, обичащи да изпъкват, доминантни мъжкари - ще подредят живота ви, така както те искат, без да може да гъкнете дори. Вие няма да имате думата не само за елементарни неща като в кой ресторант да вечеряте или къде да отидете на почивка, но и съществени - дали да продължите да учите и дали да работите или да си останете в къщи. Той ще ви се меси дори дали да се гримирате или колко дълга да е полата ви. Те определено са способни и и преуспели в бизнеса и ще ви донесат комфорт и лукс, но с тях ще се чусвтвате като птиче в златна клетка - имащи всичко, но не свободни.

 

Часовник

Часовника едва ли е най-подходящия подарък за такъв празник, но ако все пак получите такъв подарък, то бъдете сигурни, че вашия партньор е върл реалист и не страда от предразсъдъци. Той е материалист, човек на думите и делата. Той държи на връзката ви и мисли за вас постоянно и непрестанно (съдейки по часовника). За съжаление обаче в него няма и капчица романтика, но за сметка на това е добър баща и верен съпруг (вероятно).


Романтик с яркочервени рози

С този тип хора трябва да бъдете внимателни. Той вероятно е енигматична, сложна душа, която малко хора на този свят могат да разберат. Лесно раним е, изглежда много крехък или някой го е посъветвал, че това е най-лесният начин да задържи гадже и да се надене халката.
След Менделсоновия химн най-вероятно букетите с цветя и романтиката ще намалеят и един ден няма да остане спомен от тях. Дали защото вече ви е покорил или цветята отиват при друга - така и няма да разберете. При всички положения насреща си имате егоцентрик, който на всичкото отгоре е и пресметлив и обича да контролира нещата. Той е проучил и има представа за това как трябва да се случват нещата в една връзка и вие сте длъжна да ги приемете.
Възможно е обаче това да е един мил и доверчив мъж, много млад и неопитен мъж, доверил се на съвета на близък приятел или просто прочел някъде си, че без букет от червени рози не се ходи на среща, но и така да е, все пак той си остава леко наивен и все още непорастнал за голяма връзка.Пухкави играчки - мечоци, зайчета

Насреща си имате един сантиментален, но отговорен и с чувство на хумор човек. На тези хора може да разчитате, те ще ви помогнат да разрешите сложни задачи и проблеми в личния си живот и в службата. Той е усмихнат, всеопрощаващ - неговото сърце е широко скроено. Той ще прости всичките ви женски слабости, неочаквани избухвания, лошото настроение, дори и хитрувания. Най-малкото защото това е присъщо на характера му. Има страхотно чувство за хумор, така че с него рядко ще ви е скучно дори и след дълъг семеен живот. Той ще цени женствеността и ласките на приятелката си. Очаквайте от него също да бъде нежен и любвеобилен и чудеса в секса, само и само да ви достави удоволствието, за което сте мечтала.


Пуловерът пък е в списъка с подаръците на добрия, грижовен, чувствителен и сантиментален мъж, който иска да ви обгърне с любов. С такъв господин трябва да сте внимателна, защото той е ранима и чувствителна душа. Ако ви подари пуловер, значи високо ви цени и за него постепенно се превръщате в спътничка в живота. За това не критикувайте, дори цветът да не ви харесва особено.Глинени гърнета, вази, саксии

Особено ако е зачестил напоследък с тези подаръци - той смята да ви предложи брак. Този тип мъже са домошари, умеят да печелят пари и обикновено осигуряват на съпругата си добра обезпеченост. С него ще се чувствате изключително сигурна, дори разглезена. Вие сте неговата кралица, която той никога няма да свали от пиедестала на своите представи. Обаче не очаквайте кой знае какъв бурен живот - и в ежедневието, и в секса. Без особено въображение, в леглото той ще изпълнява стриктно съпружеските си задължения. Той ще е перфектен баща, способен да разрешава проблемите от раз, но тъй като е доминантна личност - те ще бъдат решени, както той реши.

Ако в лъскавата кутия с панделка откриете тостер, не бързайте да се мръщите. Защото срещу себе си имате стабилен, надежден и практичен човек, обясняват психолозите. Такъв господин планира да прекарате заедно много дни. Мечтае за тиха утрин през уикенда с две чаши кафе и препечени филийки, вестник и спокоен разговор. Господинът, избрал такъв подарък, се стреми към стабилни и сигурни отношения. Той вижда във вас жена, даже майка на многобройно семейство. Ако все още не сте сключили брак, имайте едно наум, защото този мъж мисли за женитба.
Ако търсите спокойствие, стабилен живот, наживяли сте се достатъчно - той е идеалният.

 

 

Подарява ви редовно червено или черно дантелено секси бельо

Насреща ви е най-чистата проба егоист. Това е човек, който се стреми да получи повече и всичко докрай от вашите сексуални отношения. Тези подаръци свидетелстват за това, че мисълта му е обсебена единствено от сексуални удоволствия и нови изживявания. Той е непостоянен, женкар и вятърничав любовник, който умее да побърква жените в леглото, така че да ти избие всякакви съмнения относно бъдещето на вашата сексуална връзка. Ако обаче не се примирите да бъдете просто един сексуален обект, а нещо повече за него, и този тигър може да бъде укротен.
Парфюми

Мъжете, които подаряват парфюми, биват три типа:


- Първите ви подаряват парфюм, за който ти в някой момент си му споменала, или нещо подобно, разчитайки на своето лично обоняние. Това не е изненада, а солиден подарък на стабилен и сериозен мъж, внимателен към нуждите не само на жената, която обича, а и към близките нему хора. Това е гаранция, че той ще си остане такъв дори и след дълъг семеен живот. Той има сериозни намерения към теб и на него може да се разчита.- Вторият тип тича в магазина и купува първото нещо, което се изпречи пред погледа му или онова, което му препоръчва продавачката, или просто грабва първата най-голяма и най-шарена кутия. Той знае, че му трябва някакъв подарък, но няма желание да обикаля, да мисли, да избира. Този мъж е изключително лекомислен, мързелив, егоист, невнимателен към нуждите и желанията на другите и той изобщо не ви трябва. Той ще е такъв винаги, с всекиго и навсякъде. Това е мъж "отбий номера".- Третият тип избира класика - класически и познат парфюм. Това са конформисти, те обичат реда, порядъка, установените норми, благоприличието. Те обаче са и страхливци - застраховат се предварително от провал, без да са си направили труда да изучат вашите вкусове. С такива мъже може и да се чувствате спокойно, но ако сте с буен и приключенчески нрав, ще ви бъде безкрайно скучно и досадно. Животът ви ще е предначертан поне с година напред, както и почивките - така че ако не обичате изненади и авантюри, това е вашият тип.

www.ydara.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ключови думи

Търсене/ Search

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
Банер

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

yarasport.com

marevstars.com

kakavida.com