Архив

< Май 2016 >
П В С Ч П С Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30          

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

Един от всеки четерима души в света в някакъв период от живота си развива психично

Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

Една от най-добре пазените тайни на България са мистериозните тунели, а и цели

Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

Вгледай се в миналото и ще разбереш, къде е началото ти и накъде си се запътил...

Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Точно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

  • Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

  • Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

  • Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

  • Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

nostrd1Нострадамус: Пълен провал за Евросъюза, азиатци ще започнат кървава война

Още от 16–ти век хората са се опитвали да разтълкуват загадъчните съчинения на Нострадамус. Досега само една единствена интрепретация е преминала изпитанията на времето- тази на румънския ерудит Бланку Йонеско. Изследователят, който сега живее в Щатите, обещава третото хилядолетие да е доста вълнуващо. “Ако анализът на текстовете ми е правилен, то ХХ! век ще е бурен”, твърди Йонеско. Според него ще се разпадне парламентаризмът във Франция и там ще бъде възстановена монархията.
Пълен провал очаква Европейската общност. В Италия ще има кървава революция, както и неистов бунт срещу Църквата. В страната ще се появи диктатор като Мусолини. Трите държави Франция, Испания и Италия ще създадат конфедерация. Америка пък я очаква тежка икономическа криза.

 

Според пророка комунистически Китай е истинска заплаха за свободния свят, а народите дошли от Централна Азия и Китай ще започнат голяма война, пресичайки регионите, намиращи се около Каспийско и на север от Черно море, взимайки в плен хиляди хора. Нов мюсюлмански лидер ще подчини на диктатурата си голямо число от арабските народи. А само след 20 години ще има мощно ислямо-арабско настъпление в Европа. Не става и дума за “мирна окупация”. Тези страници от историята ще бъдат кървави.

 

Но в крайна сметка жълтото нашествие ще бъде спряно. Силите на Запада ще победят. Но по-точно това ще бъде победа на една конфедерация под командването на Велик монарх, който ще обедени и две големи държави на Севера. Най-вероятно ще има съюз между Америка и Русия. Двете страни ще останат супердържави от военна гледна точка.
Това са част от предсказанията на френския пророк Нострадамус, направени преди 400 години. Мишел дьо Нострадам е роден през 1503 г. в Сент Реми. Следва филология и медицина, по която защитава докторска титла. Нострадамус се увлича и от астрология. Пророчествата си той прави под въздействието на билкова смес, от която изпада в транс. Много от разтълкуваните предсказания на френския пророк са верни.

 

Според тях апокалипсисът ще започне с регионални инциденти в Изтока. След "малките войни" войната ще дойде и в "сивата зона" между Изтока и Запада, т.е. Балканите. Албания и Македония ще са люлката на страховитите събития. Нострадамус не предсказва участие на България във войната. Природните катаклизми, които ще разтърсят земята, ще ни подминат. Третата световна война ще бъде най-страшната война на човечеството. Ядрени, биологически, химически и лазерни оръжия ще потопят милиарди хора в кръв.Появата на Антихриста постоянно присъства в писанията на френския гадател. "Завоевателят" е роден в Ерусалим на 4 февруари 1962 г. и е мюсюлманин с три висши образования според тълкуватели на Нострадамус.

 

Антихристът ще се появи като спасител и ще знае всички отговори. Преди да почне войната, той ще говори дълго, пророкувал Нострадамус. Предишните "ортаци" на дявола били Наполеон и Хитлер. Трябва да се припомни, че Нострадамус доста точно посочва датите на някои от новите световни събития в историята на човечеството.
Например нахлуването на Хитлер в Белгия. По разположението на звездите и планетите той разгадава датата - 10 май 1940 година! Благодарение на Нострадамус Йонеско узнал, че политическата кариера на Горбачов ще завърши с минаването на Юпитер през съзвездието Лъв - през септември 1991 год.

 

Когато той разкрива пред пресата тълкуванието си, следва голям скандал в медиите. Румънският изследовател е открил и текста, от който узнава, че Никсън ще бъде предсрочен свален от постта си на президент. Още през 1972 г. той написва статия по този повод и предупреждава за скандала Уотъргейт. През 1973 г. той пише на Никсън предупредителнописмо и му изпраща коментиран превод на точното четиристишие от ръкописа на прорицателя.

 

Писмото обаче не е взето насериозно. Ако Нострадамус предсказва дадено събитие, то никой не може да го отмени с вмешателство отвън, обяснява Йонеско. Според него предсказанията на Нострадамус не могат да се отменят, но поне може да се смегчи ударът на съдбата.

 

Други зловещи предсказания на Нострадамус са, че ще има Третата световна война и в нея първоначално ще се използват конвенционални оръжия, после - химически, накрая - ядрени. Радиоактовността ще бъде толкова силна, че Северното полукълбо ще бъде обречено. Малкото останали живи хора ще страдат от кожни заболявания, включително и от рак.

До 2016 г. Европа ще бъде обезлюдена. Ужасът ще продължи до 2025 г.

Нострадамус предрича, че в средата на 2028 г. ще бъде създаден нов източник на енергия. Специалистите предполагат, че става дума за управляемия термоядрен синтез. По същото време ще стартира първият пилотиран космически кораб към Венера.

ПРез 2033г. полярните ледове ще започнат да се топят с бързи темпове и нивото на Световния океан ще се повиши. За щастие хората ще успеят да се справят с този проблем.

Едно от предсказанията на Нострадамус гласи: към 2043-а световната икономика ще се намери в огромен подем, един от най-ефективните методи за лечение на различни болести, ще бъде присаждането на изкуствени органи. По това време ще бъде изградено първото селище на Марс.

Около 2088-а нова болест - остаряване в продължение на броени минути - ще покоси населението на Земята. Тя ще бъде победена след 9 години. През 2100-а изкуствено слънце ще осветява тъмната страна на планетата ни, а 11 години по-късно ще се появят първите киборги (живи роботи).

 

12.01.2013г.

 

 

 

 

 

Търсене/ Search

kakavida.com