Warning: Packets out of order. Expected 1 received 2. Packet size=33 in /home/ydaracom/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 412

Warning: mysqli::query() [mysqli.query]: MySQL server has gone away in /home/ydaracom/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 412

Warning: mysqli::query() [mysqli.query]: Error reading result set's header in /home/ydaracom/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 412
ydara.com - Юпитеров хороскоп, базиран на слънчевия календар на прабългарите

Архив

< Април 2013 >
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29          

Българска история

Побитите камъни слънчев календар или останки от древна цивилизация

"STONES FIRSTЗа тези мегалити започвам да си мисля, че не са по силите дори на човешки

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ На какъв език е говорил Исус Христос?

frige1 Nemrut DagiПреди около 7500 години, след Потопа, от бреговете на Черно море български

Прочетете още...
 
"Масонските" знаци в манастирите и църквите на България/ Част I

cross mТайнствени символи са разпръснати из българските храмове - звезди, луни,

Прочетете още...
 
Сензацията на XXI век ще е България!/ Тайнствените космически рисунки в българските църкви

Преображенски манастир - Цанко ЛавреновЕдна новина е на път да разтърси света на световните уфолози! В България има не една, а 

Прочетете още...
 
Ватикански заговор и кървави тайни, потулени зад смъртта на българския император Калоян

Bulgaria under Kaloyan1Бил ли е Калоян богомил? Кой е имал най-голям интерес да убие българския 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

templariosrezandoqw8ib1Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Проклятието на Черния папа

Untitled-1 copy copyВсе повече са доказателствата, че ние, българите, сме в основата на световната

Прочетете още...
 
Мистериозната гробница на Бастет в Странджа планина пази знания за България и света

BASSETСтранджа е може би най-странната ни и мистериозна планина. Учените предполагат,

Прочетете още...
 

Популярно

Неудобните исторически истини - древните български царства в днешна Турция/ Част II

Кой основа Анкара и какъв е произходът на част от българското население, което днес

Прочетете още...

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

Един от всеки четерима души в света в някакъв период от живота си развива психично

Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

Една от най-добре пазените тайни на България са мистериозните тунели, а и цели

Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

Вгледай се в миналото и ще разбереш, къде е началото ти и накъде си се запътил...

Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Точно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

  • Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

  • Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

  • Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

  • Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

древно изображение на зодиакаСпециално за ydara.com
За никого вече не е тайна, че

прабългарският календар е най-точният, създаден от човечеството. Той е бил използван от прабългарите до падането на България под турско робство. Признат е през 1976 г. официално от ЮНЕСКО за най-съвършения в света.
Според българския календар сега отбелязваме не 2013-та, а 7521 година.Битката при Ахелок художник В Горанов
Няколко хилядолетия преди Христа прабългарите съумяват да съставят една от най-точните системи за измерване на продължителността на Земната година. Тя се основава главно на движението на 12 съзвездия, носещи имената на животни, в зависимост от движението на Юпитер (Янкул) около слънцето.
С 12-годишния си цикъл календарът прилича на китайския, но е по-древен и е негов първоизточник. Календарът на маите, който стана толкова популярен около сагата с края на света, датира от 9 - 10 век.

 

 Според намерените древни артефакти и звездно ориентирани светилища, става ясно, че прабългарите са познавали отлично законите на движението на планетите, в това число и на Земята около Слънцето. Това е причината именно те да притежават един от най-точните календари, съставяни някога. Той превъзхожда китайския календар в начина, по който са подредени дните и месеците. Според 252551 375629275846850 2144637618 n1българския календар годината има 365 дни, един от които е бил изолиран. Останалите 365 дни на годината са разделени в 4 групи и започват с най-късия зимен ден, наричан Единак (днес - Игнажден) (22 декември) и Еньовден (22 юни), който се добавя само във високосни години. Високосните години,
приблизително една на всеки четири, се определят по няколко сложни цикъла. Според някои изследователи всяка година датите се падат в същия ден от седмицата (двата допълнителни дни са извън месец или седмица). На всеки 4 години бил добавян един допълнителен ден - Денят на Слънцето.

Прабългарската календарна система се основавала на слънчевата година и 12-годишният орбитален Юпитеров цикъл, а според друга версия – на 12-те зодиакални съзвездия.

Негов двойник се среща при саките – древен и многоброен народ, обитаващ територии между Имеон и Каспийско море. В земите им била въведена нова система на летоброене – сакска ера, с начало 78 г.от н.е., годината на ancientBulgariansидване на саките в Индия. Към сакската ера индийските астрономи дълго време са прибягвали, когато трябвало да изчислят местоположението на Юпитер сред съзвездията от еклиптиката.

Древнобългарската календарна система се състои от 2 инструмента – оригинален годишен календар и 12-годишен циклов календар, които фиксират абстрактно върху черупка на костенурка движението на съзвездия, оприличени на животни в бита.


Джао Ин, известен китайски учен от 17 век, който проследява наличието на животинския циклов календар в Китай до I век, твърди, че цикълът произхожда от "северните цивилизации" и че "в епохата на Хан (206 г. пр.н.е. – 25 г. н.е.) западната граница на Китай била нарушена от пришълци, които се заселили в Ухуан и се смесили с местното население. Тогава именно цикълът се разпространил в Срединното царство".


Единственият документ, от който се черпи информация за хипотетична календарна система на прабългарите, е Именникът на българските ханове.


                                          Христос със зодиака / Рилски манастирдревно изображение на зодиака copy

1. Мишка, плъх
22 декември - 21 януари


Посока: Север
Цвят: Кобалтово Синьо
Щастливо число: сбор = 8


Те са: интелигентни, енергични, общителни, харизматични, популярни, откровени, разговорливи.

Хората, родени под знака на Мишката са интелигентни, дипломатични и енергични. Те са изключително очарователни, мили и харизматични. Здраво работещи, но малко стиснати са представителите на този зодиакален знак. Те са способни бързо да усетят и уловят потенциала във всяка една ситуация и са достатъчно умни, за да приложат идеите си.

 

В ситуации, изискващи бърза реакция, реагират светкавично и точно, докато останалите се суетят и не знаят какво да направят. Могат лесно да се справят във всяка ситуация и лесно излизат от неприятни положения. Това дава предимство на зодията да печелят безспорно преднина и по-изгодни позиции. Те могат да бъдат волеви и амбициозни, но е добре да внимават да не налагат насила своите идеи на околните. Премерените ходове и дипломация могат да ги предпазят от разваляне на отношенията и дистанциране от приятелите и колегите.

Когато развиват идеите си, те са устремени, самодоволни и фокусирани, но винаги вярващи в това, което правят, влагайки в тях цялата си енергия и сърце. Те са работохолици, всеотдайни и с желание да доведат започнатото докрай, а завидните им организационни качества ги превръщат в добри ръководители, балансьори и посредници в отношенията между хората. Издигат се на ръководни длъжности. Те са прецизни и с усет за детайла хора, които държат да бъдат наясно с всички налични възможности, свеждайки до минимум появата на проблеми или неочаквани трудности.


Представителите на знака са родени предприемачи, обичат парите и се отнасят добре към професионалните си ангажименти. Лесно им се отдават възможности за реализация и тогава те са много смели в начинанията си. Представителите на този знак са находчиви, изобретателни и щом поемат нещата в свои ръце, са готови на рискове. Това им открива възможности да подобрят материалното си положение. Както занимаващите се с бизнес, така и дейците на изкуството са съпътствани от късмет и имат голямо вдъхновение за работа.


Важно е обаче представителите на знака да не се ръководят само от лични цели, а да допринасят за доброто и на хората около себе си. Знакът на зодията не обича егоистите и мошениците.

В личния си живот Мишката трябва да сдържа своята емоционалност и да показва постоянно, че уважава и обича близките си, да бъде грижовна към тях. Не трябва по никакъв повод да се възползва от обичта им некоректно. Когато попадне в трудна ситуация, е добре да се съветва първо с хората от семейството.

Здравето не създава особени проблеми, ако Мишката се пази от хронична преумора. Активната трудова дейност и малко немарливото отношение към здравето биха могли да доведат до изтощение, ако не се вземат мерки за качествен отдих и възстановяване на силите.


Представителите на зодията са коректни в личните си отношения и бизнес сделките и очакват същото от другата страна, но често биват дълбоко излъгани. Когато обаче усетят, че ги мамят или накърняват по някакъв начин доверието им, много трудно прощават. Често си поставят твърде високи и трудни цели, както в отношенията, така и в кариерата, но с израстването си започват да гледат все по-реалистично и ще бъдат все по-толерантни.

Хората, родени под този знак са открити, весели и щедри, когато са в компания и поради това са канени на всяко парти и събиране. Тактични, те избягват неудобните теми в разговорите. Имат добро чуство за хумор и са щедри на комплименти и внимание. Ако обаче попаднат в среда, където усещат, че не са приети, проявяват своята по-критична и дребнава страна на характера.

Най-важното за зодията е да се чувстват сигурни, те реагират с безпокойство, когато обстановката и хората са непознати или позицията  е разклатена. Имат нужда от одобрението и особено от вниманието на хората. Търсят разбиране и изслушване и се чустват комфортно в компанията на хора, които обичат да слушат.

Мишката обаче трябва много да внимава в личния си живот, тъй като е податлива на лични драми. Много е сантиментална и това може да доведе до проблеми с вече бившия половинка. По-често е открита, отколкото резервирана, но обича да крие силните си емоции. Когато е разстроена, може да изглежда нервна, критична или да прави саркастични забележки. Зодията има склонност да закъснява, понякога е мързелива. Имайте предвид, че представителите й не обичат да държат на думата си.


2. Вол, бивол 
22 януари - 21 февруари

 
Посока: Север - Северо-изток
Цвят: Тревисто зелено
Щастливо число: сбор = 3
 

Те са: методични, спокойни, честни, лоялни, популярни, красиви.

Хората, родени под този знак, са спокойни и разумни, търпеливи. По принцип е Биволът е търпелив и мълчалив, сдържан и уравновесен, точен и методичен. На тях може да се разчита. Освен това имат чисто сърце и са готови винаги да помогнат. Те изглеждат тромави и непохватни, тихи и търпеливи, мълчаливи и дори бавни, методични и донякъде обезличени, въпреки че видът им е достолепен и "тежкарски". Под тромавостта им обаче се крият оригинална и жива мисъл, невероятна упоритост и последователност. Символ са на увереност и сила, те са хора стъпили здраво на земята.

 

Тази зодия обича да си осигурява сигурност в дългосрочен план. Ако се нуждаете от надежден човек, те са правилният избор. Представителите на знака са много чувствителни. Хората от тази зодия предпочитат установени методи на работи и еднообразни, всекидневни задължения. Те обичат правилата и очакват всички да ги спазват. Обичат семейството си безусловно и имат големи очаквания. Въпреки че са спокойни, в лош ден представителите на този знак могат да бъдат безкомпромисни, взискателни и емоционално дистанцирани. Биволите са лидери по натура.

 

Често те са консервативни и ревностни пазители на традициите. Под малко застиналата им външност ще ги видите като привърженици на желязната дисциплина, граничеща с диктатурата, но винаги с оргинални идеи и решения. Биволите казват винаги каквото мислят и не допускат компромис с основните правила. Имат дарбата да предизвикват откровеност у хората. Хората от този тип обичат правилата, не допускат компромис с основните и очакват всички да ги спазват, като винаги казват какво мислят.


Обичат самотата. Гневът им се проявява рядко, но за сметка на това е ужасен. За предпочитане е да не му оказвате съпротива в такъв момент, защото може да бъде опасен. Типично за Бивола е да бъде началник, той не обича празните приказки, но може да бъде красноречив, ако е крайно необходимо.


Родените в годината на Бивола ненавиждат нововъведенията, които могат да разколебаят спокойното им състояние. Те са властни и привърженици на условностите и традицията.

Родените в годината на Бивола са работяги, които успяват да осигурят благополучие на семейството си. Предпочитат свободните професии. Ловки са и в интелектуалния, и физически аспект, могат да бъдат добри ръководители. Особено им се удава работата на село. В търговията и обществените отношения се ориентират трудно. Ако извършват работа, свързана с пътуване в командировки, бързо се дезориентират, губят равновесие и здравето им се влошава.За съжаление Биволът рядко бива разбиран от останалите хора. Обича семейството си, но изисква от домашните си безпрекословно подчинение. Жената Бивол е обикновено прекрасна домакиня, сръчна и трудолюбива. Най-голяма опасност за Биволите представлява фанатизмът им. Макар и рядък, гневът им е страшен. 


Обичат семейството си и се гордеят с децата си. Упражняват властта си без компромиси, но винаги са способни на жертви.


Биволите се отнасят към любовта малко повърхностно, като към любезна шега. Те не са много романтични и импулсивни, но са много целеустремени и силни. Отнема време, докато навлязат в интимна връзка. Веднъж обаче обвързали се, те са честни и упорито лоялни. Могат да бъдат предани, нежни, чувствителни, но никога не стават романтици.

 

Презират флиртуването и бурната страст. Материалистичното им отношение, непреклонността и ината им често стават причина за много огорчения, в това число и съпружески кавги. Те не ревнуват своя семеен партньор, за тях съпружеската вярност е висш прерогатив.3. Тигър
22 февруари - 22 март


Посока: Изток - Север - Изток
Цвят: Пурпорно лилаво
Щастливо число: сбор = 7


Те са: страстни, ентусиазирани, общителни, смели, енергични, оптимистични.

Човек на действието, Тигърът често има изключителна съдба, изпъстрена с много преживявания, възходи и падения. Може да бъде абсолютно независим, импулсивен, суетен и понякога даже забележително егоистичен, обаче е недисциплиниран и има избухлив нрав. Той е буен, необуздан, лесно се гневи, но това не му пречи да привлича хората с магнетизма си.

 

Винаги се противопоставя и озъбва на тези, които са над него, затова родените в годината на Тигъра често стават революционери, вождове или... авантюристи - те могат да бъдат или големи шефове, или големи престъпници, зависи от условията, в които попаднат. Дързък, обича да рискува, което обаче често води до ужасно проблемни ситуации. Затова най-добре ако партньорът им ги възпира по-често, което никак не е лесно. За нещастие не винаги се отблагодаряват за доверието, което им се оказва.


Ценно качество на Тигрите е ненавистта им към рутината, консерватизма. Те не зачитат йерархията, пренебрегват началството, смело вървят напред. Могат да докарат другите до истерия, защото вкусът им към риска стига до безразсъдство и неосъзнати действия. Упорити и дребнави, винаги са в конфликт с някого. Понякога са егоисти по отношение на дреболиите.


Въпреки всичките им недостатъци е трудно е да се съпротивляваш на магнетизма на Тигрите. Те  обичат живота, мили са, щедри и забавни. Никой не се осмелява да им каже истината в очите. Даже когато се опитват да ги игнорират, се отнасят с респект и почитание. Ако поразмислят преди да действат, може да достигнат до големи успехи. Борци по натура, те са способни да се пожертват в името на някаква кауза.


Способни са на безкористност в големите неща. Не се доверяват на никого, винаги вървят напред и презират установените неща, йерархията и консервативните хора. От родените в годината на Тигъра стават забележителни военначалници, ръководители, но и  опасни престъпници. Това се отнася и за жените, които винаги са готови да се борят за някакви права.


Чувствителни са, емоционални и склонни към дълбоки размишления и силна и луда любов. Въпреки че са страстни, те рядко са щастливи в любовта. Жените често се забъркват в любовни приключения, които често свършват фатално за тях.


Родените в този зодиакален знак са хора на късмета. Тигърът е великолепен знак, олицетворяващ мощта на земята и защитата на човешкия живот. Има поговорка, според която тигър у дома пази от три нещастия – крадци, огън и хитреци.


Енергични и вълнуващи са представителите на зодията. Сложните тигри ще ви накарат да гадаете.  Отношението им към живота ги прави вдъхновяващи приятели и фаворити в компания. Те са оживени и следват принципа "никога не се предавай". Обичат да бъдат активни и да пробват нови неща. Рисковете за тигрите не са проблем. Представителите на зодията биха дали всичко, за да задоволят страстната си натура. Могат да бъдат изненадващо подозрителни и нетърпеливи.

 

Много романтични са и правят добър съюз с представители на знаците, който са по-земни и реалистично настроени. Обичат домашните любимци и децата. Животът им никога не е бавен, а винаги е на високи обороти. Винаги има ново предизвикателство, което трябва да бъде прието. Когато почувстват, че нямат респекта на даден човек, тигрите могат да бъдат наистина зли и дори да търсят отмъщение. Те искат винаги да са център на внимание и не обичат да бъдат игнорирани. На силните емоции обаче отговарят силни реакции.

 

Въпреки че са слепи за собствените си грешки, никога не губят оптимизъм и любов към живота. Но ако вкъщи има два тигъра, единият трябва да изчезне! Твърде пламенни в любовта, те рядко са щастливи в нея. Жената Тигър често се впуска в приключения, които завършват зле.4. Заек
22 Март - 21 Април


Посока: Изток
Цвят: Небесно синьо
Щастливо число: сбор =  5


Те са: мили, чувствителни, мъдри, хитри, схватливи, изискани.

Зодиакалният знак е смятан за един от най-любвеобвилните и отрупан с много късмет. Родените в годината на Заека са щастливци. Хората зайци са изискани, щедри, романтици с топло сърце, които ценят хармонията и красотата. Надарени са, умерено амбициозни, приятни за компания, дискретни и най-важното – добродетелни. Те са скромни, сдържани. Говорят добре и умеят да ценят себе си. Вродената им дипломатичност ги прави идеални за работа в екип. Знакът е благословен с много късмет и чудесни и ценени качества. Зайците обичат и уважават обществото и то им отвръща със същото.


В много случаи при повече вглеждане се оказват малко лекосмислени, макар че могат да изучат нещо из основи, само за да блеснат в нечии очи. Обичат комфорта и домашния уют, отхвърлят всичко, което би застрашило тяхната сигурност. Разумни по природа, предприемат една или друга крачка след внимателно обмисляне на всички възможни варианти. Могат да бъдат добри приятели, които дават прекрасни съвети.


Представителите на този знак могат винаги да обърнат дадена ситуация в своя полза. Има вероятност да преуспеят в търговията, да бъдат добри адвокати, успешно да развиват политическа или дипломатическа кариера. Добри ученици са, както са и добри в преговорите. Въпреки че са смятани за омиротворители, зайците винаги работят за собствения си интерес. Не винаги обаче ще може да разгадаете какво си мислят. Могат да бъдат потайни и манипулативни, за да получат каквото искат. Жените под този знак ще блестят във всички занятия, които изискват добър вкус, контактност, представителност.


Сред многото достойнства имат и недостатък – те са повърхностни. На моменти зайците могат да бъдат унили и дистанцирани, поради факта, че са много чувствителни към негативно отношение или критични коментари.

 

Тези си негативни качества компенсират винаги с готовност да вкусят от всички наслади, които предлага животът. Обожават светските събирания, понякога сплетничат, но го правят тънко, внимателно и тактично. Те обичат да приемат гости, държат се светски, някои биха ги нарекли сноби. Педантични са и суетни. Те са консервативни, ненавиждат всичко, което може да предизвика усложнения в живота им.


Във финансово отношение винаги са щастливи. Успешни и ловки са в бизнеса, добри спекуланти и сключват винаги изгодни договори. Имат успех в търговията, правото или в дипломатическата кариера.


Родените в годината на Заека обикновено не излизат лесно от релси. Те са спокойни и невъзмутими. В тях има повече сантименталност, отколкото истинска чувствителност. Малката им лична неприятност ги разстройва повече от големите беди на другите. Могат да заплачат по незначителен повод, но бързо им минава. Меланхолията на жените е нарицателна. Те са едновременно светски и скромни.

Родените в годината на Заека са услужливи към тези, които обичат. Даже кантарът леко се накланя в полза на приятелите за сметка на семейството. Зайците единствено искат комфорт, мир и собствена сигурност. С тези ценности представителите на знака имат спокоен живот.5. Дракон
22 Април - 21 МайПосока: Изток - Юг - Изток
Цвят: Златно
Щастливо число: сбор = 9


Те са: оригинални, самоуверени, адаптивни, страстни, решителни, находчиви, безстрашни.
 

Драконите се стремят да постигнат и постигат всичко в живота, благодарение на благородното си сърце и много жизнени сили и здраве. Силни са физически и често атлетични. Те са открити и честни, не са способни на дребнавости, лицемерие, злосоловие. Имат вродено чувство за честност и прямост. Те са горди, с различни способности, интелигентни, волеви, издръжливи и великодушни. Мощни са и със силна воля, като следват своя уникален път в живота.

 

Те са чувствителни, стремежът им към съвършенство ги прави взискателни както към другите, така и към себе си. Доверчиви са и лесно могат да бъдат измамени. Нужна им е повече дипломатичност. Не винаги е лесно да си с тях, тъй като те могат да бъдат много взискателни и прекалено самоуверени в собствените си умения. Често са раздразнителни и несдържани в думите си. Неудържими ентусиасти, те лесно се увличат. Твърде често думите им изпреварват мисълта.

 

Може да успеят във всякакви професии, но трябва да се има предвид, че според древните вярвания драконът е химера: той блести на празничното тържество, устата му бълва огън, но накрая от него не остава нищо друго, освен шепа пепел, докато подобно на птицата феникс той не възкръсне отново за следващия празничен обряд. 


Драконите са най-щастливи, когато имат нещо, върху което да съсредоточат енергията си. Те блестят в битки, като се справят директно с проблемите и предизвикателствата. Това може понякога да им изиграе лоша шега, тъй като има вероятност да бъдат изиграни или манипулирани.

 

Силата на драконите е в качеството им никога да не се отказват. Ползват се с влияние върху другите. Харизмата им е силна и лесно набират много последователи и почитатели. Това, което им пречи, е болезнената амбициозност и тираничност. Когато останат в опозиция, те се превръщат в непримирими врагове. Вечно недоволни, вечно в противоречие с общоприетите норми. Компенсират това обаче с възможността да са лидери в обществото или защитници на по-слабите.

 

В начина им на мислене винаги е заложено да се намира решение. Каквато и професия да изберат – политик, артист, лекар, военен, мениджър, те винаги ще блестят. Не се притесняват да влагат енергия в това, в което вярват.

В любовта те са обичаните, но рядко се влюбват. Имат дебела кожа и не се подават на любовни романи. Поради тази причина и рядко изпитват любовно разочарование или мъка. Жените Дракон определено се ползват с успех сред мъжете.


Родените в годината на дракона рядко се женят млади, често остават без брак, защото са с вкус към необвързания живот. Те се чувстват щастливи сами. 


Превъзхождащите обкръжението си дракони често са неразбрани. Те имат труден характер, страдат от неудовлетвореност. Според древните вярвания знакът е символ на четирите благополучия – богатство, добродетел, хармония и могъщество.6. Змия
22 Май - 21 Юни


Посока: Юг - Юг - Изток
Цвят: Бакърено червено
Щастливо число: сбор = 2


Те са: чувствени, креативни, мъдри, нежни, проницателни, хитри, отракани, състрадателни.

Хората, родени под знака на Змията, са разсъдливи, въпреки че са способни да вземат бързи решения, доверявайки се преди всичко на чувствата си, отколкото на своя и чуждия опит или съвети. Мистериозният знак на змията означава интуиция, граничеща с ясновидство, мъдрост, прозорливост, изтънченост, независимост и богатство. Те са физически красиви и силни личности и  имат силно чувство за изящност, стил.

 

Въпреки вродената си елегантност, са малко лениви хора, които предпочитат домашната атмосфера с хубава книга, музика или храна. Парите не са проблем, но те не се славят като много щедри. По отношение на парите, родените в годината на змията не трябва да се притесняват. Те “усещат“ парите и винаги знаят или чувстват как да спечелят повече. Не са мързеливи и могат да се заемат с всякаква работа. Змията е почитана за мъдростта, прозорливостта си и волята си. Родените в тази зодия са склонни към дълбоки размишления, те са мъдри,

образовани, имат страхотна интуиция. Змиите са хора, които се интересуват от духовното, екзотерика и философия. Може да изглеждат бавни и спокойни, но всъщност са много аналитични и загрижени. Склонни са към преувеличения. Когато са привлечени от даден човек или правят на някого услуга, толкова се привързват към него, че впоследствие могат да го задушат. Преди да се обърнете за помощ към някой от тях, размислете, защото после може да съжалявате.


В любовта често пъти лишават от свобода на действията партньора си и на всичкото отгоре ревнуват силно, сами обаче обичат любовните авантюри. Мъжът змия е сантиментален и приятен, с чувство за хумор. Обикновено каквото започнат със сигурност, го довършват до край. Мразят провалите и макар и спокойни по натура, вземат бързо решения.

 

Жената змия е елегантна, красива и често успехът в живота й се дължи именно на тези й качества. Родените в годината на змията се обличат изискано. У жените се открива даже мания към изискани обувки, чанти и всякакви други аксесоари.

 Мъжете  змия са до известна степен деспотични, много често нетърпими и ревниви към партньорите си. И мъжете, и жените винаги се стремят към извънбрачни връзки , които в повечето случаи им усложняват живота. В любовта змиите могат да бъдат много взискателни и капризни и да се държат много собственически с половинката си. Стремят се към високи стандарти както за тях, така и за най-близкия им човек. Могат да бъдат много подозрителни в любовта и с хората като цяло. Змиите много трудно пускат нещо, което са харесали и около което са се увили. 

 


Представителите на този зодиакален знак често крият тайни и поради това са много внимателни какво и къде говорят. Отмъстителни са и понякога злопаметни, не се притесняват да отмъщават. Ще планират всичко внимателно и тихо и ще чакат подходящия момент. Това може да остане дълго време скрито за другите. Змиите много държат на обещанието си, затова не нарушавайте и вашите. Силно независими и интелигентни, те упорито следват своята пътека в живота, без да се интересуват какво ще кажат другите за решенията им.7. Кон
22 юни - 21 юли


Посока: Юг
Цвят: каменно бял
Щастливо число: сбор = 6


Те са: магнетични, независими, оживени, остроумни, весели.

Родените под знака на Коня са представителни, елегантни, имат добри обноски, умеят да правят комплименти, обличат се добре и поради това са много добре приети в обществото. Обичат да са сред хора и се чустват прекрасно на концерти, събрания, спортни състезания, театър, кино. Те са весели, грижовни, симпатични и се радват на голяма популярност. Ползват се с благоразположението на околните, известни и независими.

 

Способни са не само на умствен, но и на физически труд. Повече ловки, отколкото интелигентни, в действителност те не са уверени в себе си, което не им пречи да демонстрират високо самочувствие. Конете искат да бъдат успели. Никога не подценявайте природата на коня да гони докрай своята цел.

 

Тяхната физическа магнетичност е комбинирана със страстта да измислят нови идеи и много често успяват в политиката и обществените отношения, от което изпитват удоволстие, но не са толкова далновидни – нещо, което те самите откриват преди другите да са го забелязали.

 

Обичат да държат речи на публично място. Препятствията по пътя на по-голяма и успешна кариера е егоизмът на коня – той ще стъпче без угризения всеки, който му се изпречи на пътя. Независим и упорит по характер, действа на своя глава, без да се вслушва в  нечии съвети. Трудолюбив и имее успешно да борави с пари. За него е характерно променливото настроение, способен е да се отчая лесно независимо дали ще е от професия, работа или любов.

 

Поради това често му се налага да започва всичко отначало. Обикновено са надарени с богата душевност и сръчни ръце. Обичат да помагат на всеки, а когато вършат нещо го правят както трябва. Това, което им липсва, е повече самоувереност и това, че нямат особена вяра в себе си.

 

С гореща кръв, лесно губят търпение, като по този начин често се лишават от успехите на усилията си. Често ще ги видите да бъдат доста твърдоглави. Тогава действат без да мислят. Хората родени под зодиакалният знак на Коня имат гореща кръв, лесно се поддават на гнева си, който често е необуздан.

 


В любовта конете могат лесно да бъдат наранени. Твърде лесно се привързват към някого и могат да бъдат манипулирани. Има и немалка част представители на знака, които предпочитат свободния начин на живот пред обвързването. Конят трябва да влезе в брачен съюз вече улегнал, за да има щастлив брак. Конете са хора, които обичат да се забавляват. Имат необходимост от много физическа дейност и много вариативност. Много са гъвкави и се нагаждат добре към промените. Конете имат голям кръг от приятели, но често предпочитат да са сами по пътя си.8. Овен
22 юли - 21 август


Посока: Север
Цвят: Сребро
Щастливо число: сбор = 4


Те са: харизматични, интелигентни, общителни, популярни, откровени, разговорливи.

Зодията определя характерните черти на личноста на Овена - елегантна, артистична, красива и влюбена в природата. Овцата би могла да бъде най-очарователна от знаците, ако не беше толкова капризна и песимистична. Тя постояно мрънка и никога не е доволна от външността си и съдбата си.
Няма никакво чувство за време, винаги закъснява, разпиляна и недисциплинирана, тя отчайва околните с капризите си, но въпреки това кокетничи умело и умее да се харесва, когато това е в нейн интерес. 


Привлича я религията, мистериозното, свръхестественото. Създадена е да се подчинява, от нея не става нито ръководител, нито победител. Тя е създадена за лесен и луксозен живот. Сантименталният й живот е твърде непостоянен и неспокоен. Хората, родени в годината на Овена, не обичат и нямат особено чувство за отговорност. Те не са способни ръководители, дори когато са под добро влияние, успяват да блеснат в пълна степен и да преуспеят.

 

Забележително е , че имат изискан вкус и огромен талант. Могат да бъдат добри специалисти и да изпълняват превъзходно работа, свързана технически и артистични умения. Те са умни, но никога не свирят първа цигулка и в този случай това е за добро. Това се дължи на тяхната същност, изпълнена с фантазии и те се нуждаят от чужда, по-силна воля. Хората, родени под знака, мечтаят за спокоен живот и брак, богатство.

 

От тях стават велики артисти и писатели, но и куртизанки, сутеньори. Всичко зависи от ситуацията, в която ще попаднат, и късмета на конкретния индивид. Не са далновидни и не стават за търговци. Не стават и за оратори - говорят ту прекалено бързо, ту пък прекалено бавно и тежко и се изразяват метафорично. На война те никога няма да бъдат победители, командири и даже войници, заради това, че са изразено миролюбиви и съчувстващи личности. 


При лошо стечение на обстоятелствата са склонни сами да слагат край на живота си. Когато стане въпрос за облекло, кулинария, комфорт и въобще изискан стил, те са ненадминати. Обичат да контактуват с артисти и хора на изкуството.


Любовният им живот е бурен и често изпълнен с проблеми.9.  Маймуна
22 август - 21 септември


Посока: Запад- Юг - Запад
Цвят: Жълт
Щастливо число: сбор =  2


Те са: изобретателни, забавни, жилави.

Под този зодиакален знак са родени личности със силно развито чувство за хумор. Маймуните са много забавни, интелектуални и многостранно развити личности, разбират и се интересуват от всичко. Добри оратори са, обичат парите и да решават проблемите по оригинален начин. Маймуната успява да разреши всякакви заплетени проблеми. Рядко подценяват себе си, имат високо самочуствие и обичат живота.

 

Суетни са, естествено уверени и многолики. Надарени са с въображение и оригинално, нестандартно мислене.

 

Спонтанността на маймуните е заразителна. Представителите на знака са много аналитични и могат лесно да превърнат дадена ситуация в свое предимство. Притежават здрав разум, а някои имат и невероятно умение да заблуждават и да мамят хората. Не се колебаят да плетат интриги, дори да послъгват, могат да бъдат нечестни, ако са сигурни, че ще остане безнаказано, заради  чара, който притежават в изобилие. Има мили, бъбриви и забавни представители на зодията, но има и немалък процент, който не се замислят да изплете умела комбинация за измамване, ако това е в техен интерес.

 

Техен недостатък е, че са непостоянни, прекалено експанзивни, но чувството им за хумор компенсира с лихва минусите им. Хората под този знак в добър ден са просто брилянтни. Въпреки това понякога са слепи за нещата, ако не ги засягат пряко. Представителите на зодията успяват в работа, която комбинира предизвикателство, комуникация и изисква идеи.

Родените в годината на Маймуната са център на компанията и ги свързваме с тези, които обикновено наричаме “душа на компанията”. Те имат чувство за хумор, но винаги са хитри и лукави. Те са любезни, даже услужливи, но в същото време някои от тях са доста користни. Не обичат да казват и показват лошото си мнение за другите, което не им създава излишни врагове. Те са интелигентни и имат жажда за знания. Винаги всичко са чели, всичко знаят и са в течение какво се случва по света.

 

Обикновено се сдобиват с добро образование, имат прекрасна памет, помнят и най-малките подробности. Изобретателни са до крайност и са способни да разрешат и най-трудните проблеми. Имат възхитителната способност да правят останалите на глупаци, те  обаче са дипломатични и винаги се измъкват от сложни ситуации.  Маймуните развиват чудесни способности, което ги кара да се чувстват специални. Хората родени в годината на

 

Маймуната действат с голям размах, хитри са във финансовите сделки. Маймуните могат да намерят оригинални начини да изкарат пари, обаче лоялността не им допада. Интересът на маймуната е над всичко. Те обичат успеха и обикновено го постигат, след като винаги имат своите основания и използват всички шансове. Въпреки отрицателните черти като тщеславие, измамничество и пр., хората от другите знаци търсят сближаване с тях заради проницателния им ум.


Те са великолепни работници във всички области, в които се изискват съобразителност и осведоменост – търговия, банково дело, сделки на борсата и др. Обикновено постигат успех във всяко поприще, като се започне от политика, дипломация, търговия, промишленост. Ако следват призванието си, те винаги постигат слава и известност.


В любовта са непостоянни и обикновено не успяват да намерят щастие. Те са страстни, бързо се увличат, но и бързо се пресищат и започват да търсят нова любов.10. Петел, кокошка
22 септември - 21 октомври


Посока: Запад
Цвят: Люляков виолетово
Щастливо число: сбор = 7


Те са: перфекционисти, куражлии, страстни, отговорни, гъвкави.

Родените под този знак изглеждат много атрактивни и самоуверени. Те са открити и непринудени хора, които не обичат да се подмазват, казват истината в очите и поради това често ги смятат за груби, дори агресивни и често остават неразбрани. Всъщност те са дълбоко искрени, но недипломатични. Интересното при тази зодия е, че има два типа - силни, мистериозни и тихи, но има и кавгаджии и агресивни. Като цяло те имат добро сърце и желаят само доброто на околните. Що се отнася до ексцентричността на Петлите, тя е само външна.

 

Те харесват да бъдат забелязвани, придават голямо значение на външния си вид, често се обличат екстравагантно, но дълбоко в себе си са консерватори. Могат да ви омагьосат с чар или да бъдат най-лошия ви кошмар. Имат надежди и силно желание за успех. Самохвалковци, бъбривци, но приятни за околните. Това, което предизвиква симпатия към Петлите, е желанието им да направят повече, отколкото биха могли. Трудолюбиви, с дарба за земеделска работа и занаяти, преизпълнени с много идеи.

 

Петлите са много добри в работата и вършат всичко страхотно, дори и при ограничени ресурси. Точни и изпълнителни са и обичат да спазват всичко под час, поради това успяват във всяка област. 


Родените под знака на Петела не се въздържат в изразите си и понякога държането им се определя като рязко или агресивно. Те говорят това, което мислят. Понякога тази откровеност е проява на егоизъм.

 

Те обичат другите да ги забелязват. Мислят, че винаги са прави и знаят какво правят. Толкова силно вярват, че са прави и всички други трябва да са на тяхна страна, че понякога отблъскват приятелите си, но ако се вслушате в тях – те наистина са прави и винаги имат добри аргументи за това. Петлите са безкомпромисни и малко безчуствени и безразлични към уязвимостта на другите, смятат, че няма никаква причина да бъдат щадени. Не се доверяват лесно, за сметка на това щедро дават съвети. Те са откровени, честни и изобщо не се притесняват дали са тактични и дипломатични.

 

Ако искате да сте приятел с Петел, трябва да сте прями. Летят високо в облаците и се раздират от абсурдни и неосъществими проекти, които винаги са изява на несбъднатите им мечти. Обичат да съзерцават, да мечтаят, да си въобразяват, че са герои, но това винаги става в уютна домашна обстановка. Характерни са със съзерцанието си, което не рядко избива в мързел. Винаги говорят повече, отколкото могат да свършат. 


Родените в годината на Петела са храбри и смели до степен да рискуват живота си с усмивка на уста. Захващат се със задачи, които не са по силите им и след неизбежния провал, дълбоко се натъжават.
Парите не идват лесно при  Петлите. Те трябва здраво да упорито да работят, за да припечелват средства за живот, но в нередки случаи им се отварят благоприятни възможности и те  достигат до мечтаното богатство.

 

Това могат да провалят, ако се поддадат на леността и мечтанието. Превръщат се в онези философи, които се ровят в боклука на живота, стараейки се да обърнат вниманието на обществото към себе си. Реализират се добре в образованието, селското стопанство и в професиите, които са свързани с много хора. Характерно за тях е, че често се впускат във финансови рискове. За голяма част от тях думите разорение, банкрут и катастрофа придобиват материално измерение. От тях никога не стават добри икономисти.

 

 

В любовта Петлите са властни, малко лекомислени и трудно задържат до себе си партньорите си. Те са доста деспотични и консервативни. Мъжът Петел обича общуването с по-слаби и необразовани жени, сред които може да блесне и да бъде ухажван. Петлите са хора, които не обичат да признават, че са сбъркали. Жените Петел обичат компанията на други жени и предпочитат така наречените женски професии. 11. Куче 
22 октомври - 21 ноември


Посока: Запад- Север- Запад
Цвят: Тюркоазено зелено
Щастливо число: сбор =  5

      .
Те са: честни, щедри, приятелски, хора, на които може да се разчита, упорити.

Кучетата се отличават с чаровност, магнетичност, лоялност, честност. Те създават впечатление, че всичко идва много лесно при тях, че постигат всичко без да се напрягат, но всъщност това им коства доста усилия и вглъбяване.

 

Имат удивително добре развито чувство за справедливост и честна игра. Въпреки това те могат да са много упорити и да правят прибързани заключения. Честно и вярно, Кучето има силно развито чувство за дълг. Най-благородните черти на човешката природа са събрани в него.

 

Красиви личности, те не привличат отведнъж вниманието, но когато се приближиш до тях, разбираш, че това са обаятелни хора и много добри приятели, умеят да слуша като никой друг. Кучетата обичат дейностите извън дома и често излизат, за да се забавляват с приятели.

 

Предаността им може да стигне до себеотрицание, готови са да направят всичко за приятелите си. Ще защитават интересите им, дори ако те не съвпадат с техните. Директни са и имат силно чувство за отговорност. Това, което им пречи, е неспокойният нрав, понякога необоснована раздразнителност и  крайна упоритост. Ужасни критикари са, песимисти и прекалено любопитни.

 

В същността си са философи и моралисти, които не се интересуват много от парите. Те са великодушни и безкористни. Подхождат сериозно към всяко начинание в живота. Очаквайте да бъдат малко “скитници”, които не ги е грижа за парите, комфорта и верността към идеалите си.

 


Кучетата стават добри прависти, индустриалци, педагози, полицаи. Родените в годината на кучето са вечно нащрек, неспокойни, винаги са на стража и никога и нямат навика да си почиват достатъчно. Когато проявяват чувствата си, са пламенни инастоятелни. Кучетата са наясно с целта си, упорити са до крайност и знаят какво искат да постигнат. Често са циници. Не търпят несправедливост и смело се борят против нея.

 

Те са скептици, имат критичен ум, чувство за хумор. Кучетата могат да бъдат раздразнителни и остри в аргументите си, ако си заслужите. Въпреки тези недостатъци, те притежават и ред благородни черти като лоялност, вярност, честност, развито чувство за дълг. На тях може да се разчита, отлично пазят тайни и са много скромни. Славят се като големи "бойци". Ще ги видите яростно да бранят семейството си или тези, които обичат.

 

Правят всичко възможно за приятелите си. Дори и най-малката несправедливост предизвиква у тях чувство на нетърпимост и не се успокояват, докато не оправят положението. Не им допада да се изповядват, но не обичат и другите да им се жалват. Изразяват се кратко, понякога трудно изказват мислите си. За сметка на това са добри слушатели. 

 

Добри ръководители са, свещеници, обществени деятели, възпитатели.
В любовта не е лесно да ги завладееш. В чувствата си изглеждат хладни, но това впечатление е заблуждаващо. Те се проявяват като идеалисти,  честни са и разумни. Държат много на семейството и са добри пазачи на дома, трудно пускат нови хора в него.12. Глиган
22 ноември - 21 декември


Посока: Юг-Юг-Запад
Цвят: Кафяв
Щастливо число: сбор = 3


Те са: креативни, артистични, културни, мили, любезни, интелигентни, чувствителни.

Зодиакалният знак носи възвишеност и спокойствие под флага на чистотата. Глиганите са умни емоционални и артистични. Чувствителни и галантни, те са приятни събеседници и интересни сексуални партньори. Обикновено са доверчиви и чистосърдечни, добросърдечни.

 

Тъй като са добри стратези, те се увличат от всякакъв тип игри, като не се впечатляват, ако загубят. Обичат тишинат и поради това избягват всякакви конфронтации. Родените в годината на Глигана имат рицарски характер, те са галантни и услужливи. Малко са наивни, доверчиви и беззащитни, когато влезете под кожата им. Можете да им се доверите напълно, те никога няма да ви предадат. Имат малко приятели, но те са за цял живот и заради тях са способни на големи жертви. Никога не влизат в пререкания и спорове с хората, които обичат.


На каквато и  професия да се посветят, те са винаги добросъвестни трудолюбиви. Благодарение на чувствителността си, на това, че са съзнателни и трудолюбиви, те постигат успех във всяка професия, свързана с творчество - поезия, литература, драматургия, режисура, телевизия, кино и т.н. Те са интелектуалци и имат голяма жажда за знания.

 

Четат много. Осведомени са добре, но имат празнини в знанията си. Представителите на зодията умеят да ценят и се наслаждават на хубавите неща. Те са верни другари, рядко говорят, но когато го правят, казват всичко наведнъж до изчерпване на разговора. 


По отношение на себе си те са толкова безпристрастни, че за да се уверят в собствената си правота, си задават въпроси до безкрайност дали са постъпили честно във всеки един случай. Необикновено искрени до такава степен, че обезоръжават противника. Ако понякога лъжат, то е в крайни случаи и само при защита. Винаги вярват на това, което им говорят.

 

Под благодушния си вид крият силна воля и властен характер. Дават всичко от себе си, за да изпълнят дълга си. Дълго и трудно вземат решение, но веднъж стане ли това, нищо не може да ги спре в изпълнението му. Парите някак сами идват при представителите на знака. За тях не е проблем да си уредят парично вземане или добавъчен доход. Генерално не обичат да вземат решения и предпочитат друг да се нагърби с тази задача.


Жените от този знак са добри домакини, отзивчиви, мили и състрадателни. Живи по характер, наглед много отстъпчиви, но под привидно кроткия си вид те крият упорит характер, силна воля и дори са малко властни. Навикът им да правят подаръци и да организират купони и партита обаче ги прави любимки сред познатите им. Те са добри майки и домакини. Тък като са властни, а понякога и деспотични, имат нужда от партньор, който ги изслушва и проявява търпение.

 

www.ydara.com

 30.03.2013 година

 

 

прабългарски календар1

 

 

 

 

      

Търсене/ Search

Психология

За науката вече няма съмнение, че душата и тялото си “говорят”

couple-having-romance-1“Искам хората да погледнат към живота си и да видят как тези или онези събития, стресът, мъката,

Прочетете още...
 
Как да разпознаем лъжеца. Видове въпроси/ Част III

Great Wallpapers 00827aПътя към успеха в личния ви живот и бизнеса ви зависят само от вас самият. Научете се

Прочетете още...

Тест

Какъв е шансът ти за успех?/ Тест за личностните качества

военноЛесно ли успявате да се харесате на околните? Харесват ли ви те изобщо?

Прочетете още...
 
"Нарисувай човече" Кои са силните и слабите страни на характер ти/Тест

човече 2Съществуват много тестове, в различни области и с различни цели, но най-популярни се

Прочетете още...
 
Древен китайски тест "Мъдрости показват каква личност си"/ Тест

chinaОсвен акупресурата, хартията, компаса, барута, коприната и печатането, Древният Китай

Прочетете още...

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
Банер

Духовност/ Философия

Фън Шуй правила за още повече страст в любовта

fun 6ui love01От векове, търсейки благополучие и просперитет, хората се доверяват на философията.

Прочетете още...

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

yarasport.com

marevstars.com

kakavida.com